Hogy tudom kihozni a karácsonyi ajándékokat 5000ft-ból? Tippek?
Segítség!
Még ajándékot kell vennem karácsonyra anyukámnak, nagymamámnak és nagypapámnak. Viszont a vizsgáim befizetése után most az összes használható vagyonom 5000ft és egy budapesti bérlet.
Tippeket szeretnék kérni, hogy mit és honnan bírnám megoldani. Előre is köszönöm.
15/F
Beszéld meg a szüleiddel, hogy az ünnepi asztalra egy tálca sütit te fogsz elkészíteni, és az lesz a te ajándékod. Persze legyenek ott a nagyszülők is!
Ezek közül bármelyiket sütés nélkül te is el tudod készíteni, egy csomag háztartási keksz, egy-két csomag puding, hasonló kell hozzá, elvileg filléres dolgok.
Mellé még vásárolsz nekik egy-egy tábla csokit szalaggal átkötve, ahol a fenyőket árulják, ott tudsz a földről felszedni egy-két letört fenyőágat, azzal díszíted.
Hidd el a szülőknek, nagyszülőknek nem kell sok, ennyivel is le tudod őket venni a lábukról! Különösen, ha tiszta szívből, szeretetből csinálod és adod nékik. :))))
1200 ft,körül lehet kapni jó arckrémet(loreal) a 2 nőnek,
És dezodort,tusfürdőt,vagy rejtványfejtő könyvet 1300 körül a papának,és akkor még sütire is marad pénzed.
Esetleg összeválogathatnál néhány családi fényképet az elmúlt 15 évből, valami szoftverrel megdíszíted (pl. színes keretek), előhívatod és egy kis olcsó albumba rendezed? Vagy van olyan program is, ami sok kis képből mozaikszerűen összeállít egy nagy képet. Én egyszer már csináltam ilyet a lányomról, 30x40-es méretben már elég jól mutat, és pár száz forint az előhívási költsége.
Viszont egyedi és kreatív ajándék, amit - bocs- egy kamasz fiútól nem várnának, úgyhogy biztosan könnyekig hatódnának tőle!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!