Derbák Balázs kérdése:
Heló 13-éves fiú vagyok és csak 145-150 cm körül vagyok és nm tudom h növök e még anyum kb 180 cm körül van apum is nőni fogok még? és még az h gáz e? mert a lányok sok lány a magasságot nézi!
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 18:15
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy nőni fogsz. Én lány vagyok, 13 éves koromban már 170 cm voltam, minden fiú osztálytársam alacsonyabb volt nálam egy fejjel, aztán 2-3 év múlva úgy megnőttek, hogy most én vagyok alacsonyabb náluk egy fejjel. :D
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást :D
2015. márc. 13. 20:06
3/6 anonim válasza:
Nyugi, én most vagyok 14 éves (fiú), és nemrég nőttem egy marhanagyot (13. szülinapomon voltam 150, nemrég volt a 14., most vagyok 175 cm). Én is féltem, hogy nem fogok megnőni, de végül sikerült :) Te is meg fogsz, nyugodj meg :)
4/6 anonim válasza:
szokj rá az önkielégítésre
miután beindulnak a férfi hormonok nagyot fogsz nőni
5/6 anonim válasza:
Igen fogsz(én is 13-ról 14-re nőttem nagyot). Nem, nem gáz(ld.: az előző mondat).
6/6 anonim válasza:
20 éves korod után aggódj csak emiatt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!