Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt valaki, aki úgy érzi,...

Van itt valaki, aki úgy érzi, hogy valamiért nagyon leragadt a múltban?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi miatt? Mi az a dolog, ami miatt nem tudtok továbblépni és visszamennétek?

2015. márc. 10. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nagyot csalódtam valakiben
2015. márc. 10. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a legutolsó kapcsolatom. Több mint egy éve egy randin se voltam azóta. Ha visszatudnék menni akkor visszamennék hogy már akkor felpofozzam és otthagyjam amikor először elkezdett lekezelni engem mint egy kutyát..
2015. márc. 10. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Általános és középiskolában halálra cikiztek, mert szerintük csúnya voltam, sokszor tettlegességig fajult a helyzet. Akkoriban váltak el a szüleim is, anya pedig kijelentette, hogy az öcsémmel nem kellünk neki, de óriási balhék voltak itthon, a fél berendezés össze lett zúzva, mielőtt végre anyám megpattant az új barátjával. Azóta békében élünk együtt apuval, de az az időszak annyira betett nekem, hogy a mai napig, valahányszor kilépek az utcára, szorongásos rohamom lesz, mert annyira félek az emberektől, hogy mikor fognak beszólni/bántani/semmibe venni, ahogyan anyám és az iskolatársaim tették. Ezek a "rohamok" mindennaposak, képtelen vagyok kiheverni, és szerintem sosem fognak elmúlni. Az emberekkel alapból bizalmatlan vagyok már, a zárkózottságom viszont megakadályoz új kapcsolatok kiépítésében. Sokszor lehetett volna már komoly kapcsolatom egy fiúval, de valahányszor túl közel kerültem valakihez, azonnal kihátráltam a kapcsolatból. Most itt vagyok 22 évesen, szűz egyetemistaként, és mindenki azt hiszi, hogy rendben van az életem, mert akinek lehetősége van egyetemre járni, az boldogtalan nem lehet, csak a szép jövő áll előttem, stb., stb... az nem számít, hogy ami a szociális életemet jelenti, egy csődtömeg vagyok.

Bocsánat, hogy hosszú lett, de jólesett kiönteni a szívem. :) A többi válaszolónak kívánom, hogy mihamarabb fel tudjanak épülni a kudarcokból.

22/lány

2015. márc. 10. 20:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom kedves utolsó! :(

Pszichológussal nem próbálkoztál még?

2015. márc. 10. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy másik válaszoló vagyok:

Én a legutolsó gyakszihelyemen ragadtam le lelkiekben, emlékezetileg, mert egy olyan tereptanárom volt, akitől 4 hónap alatt rengeteg dolgot kaptam mind szakmailag, mind emberileg. Hiányzik ;(.

2015. márc. 10. 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Szakképző suliba járok és ugyanezt érzem az én tanárommal szemben, mint te :) Nagyon tisztelem őt, felnézek rá és azt hiszem hiányozni fog, ha idén nyáron vége lesz ennek az iskolának.
2015. márc. 10. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!