Jól esne nektek, ha egy elég régi ismerős írna nektek, hogy hogy vagytok?
Ez a válasz nekem sem esne igazán jól. :D
Szerintem te elég rendes voltál hozzá, ha akart volna magáról többet írni akkor megtette volna.
Nekem pl. jól esik ha a régi ismerőseim írnak nekem, és azt is szívesen fogadnám, ha az írna nekem aki pl. tetszett nekem régen.
Attol fugg ki lenne az a regi ismeros.
En azokkal az emberekkel tartom a kapcsolatot akik erdekelnek. Akikkel nem tartom a kapcsolatot azok nem erdekelnek, tehat ha egy ilyen ram irna a mult kodebol, akkor valoszinuleg nem is valaszolnek.
Hát, ha ilyen jóban voltatok, nem értem, mi baja van. Az ilyen ismerősöknek mindig örülök.
Egy átlagos esetében viszont, mint egy volt osztálytárs, húznám a számat, mert biztos csak akarna valamit. Mindig csak azért írnak az ilyenek, mert valamit várnak tőlem.
"Bár egy kicsit kedvesebben is föltehetted volna a kérdést,nem csak így odaköpni,hogy mivan vele. (remélem,hogy nem így tetted föl)."
Nem csak így írtam, de itt most nem akartam idézni.
Hát olyan 16 évesen találkoztuk utoljára szándékosan, azóta így 1-2 alkalommal összefutottunk, dumáltunk. Most 23 vagyok.
"En azokkal az emberekkel tartom a kapcsolatot akik erdekelnek. Akikkel nem tartom a kapcsolatot azok nem erdekelnek, tehat ha egy ilyen ram irna a mult kodebol, akkor valoszinuleg nem is valaszolnek."
Ez amúgy jogos, de mondjuk szerintem válaszolni illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!