Hogyan legyen határozottabb?
Van egy lány aki nagyon tetszik, de elég félénk vagyok.
Sok ismerősöm (fiúk és lányok egyaránt) mondták, hogy semmi baj velem, jó a megjelenésem, ápolt vagyok, rendes, jó fej, lehet velem beszélgetni, viccelődni, de nem vagyok túl határozott.
Mindenki egyhangúan azt mondta, hogy nem vagyok eléggé határozott.
Van aki nekem mondta, van aki csak a haverommal beszélt, vagy épp én hallottam, hogy rólam van szó.
Nos, hogy lehetnék határozottabb?
Egyáltalán milyen aki nagyon határozott?
erről mások könyveket írtak,úgyhogy elég hosszú lenne ezt itt kifejteni.
de leszűkítve a dolgot ami téged érdekel annak a neve-a kontroll megtartása.
ha gyakran veszíted a kontrollt,vagy átadod a nőnek,akkor kb buktad is a csajt,vagy ha a mindennapi életedben adod át túl gyakran akkor leszel elkönyvelve határozatlannak,papucsnak.
így rákereshetsz-pua kontroll megtartása
Szerintem egyszerűen bizonytalan vagy...a határozatlanság üzenetével nem üzennek semmi hasznosat, mert a határozatlanság ugyanaz mint a bizonytalanság.
Aztán te a találkozás eseményében lennél bizonytalan, arról meg nem tudnak üzenni semmit, mert nem történik meg.
Úgy hogy, ha a sok semmitmondó "jó tanács"-al nem jutsz semmire az nem a te hibád...csak ha elhiszed :)
Tudd, hogy nem ismered, azért vagy bizonytalan, tudd, hogy akkor leszel bizonyos és határozott ha megismerted, azaz menj oda és ismerd meg :)
Ne legyőzni menj oda, hanem megismerni.
Meglehetősen normális dolog ismerkedni.
A határozottság az utolsó dolog lesz...ha előreveszed az csak keménység lenne, és figyelmetlen lennél, és nem ismernéd meg..
Ezért üzenik, hogy lazán..ugyanakkor tényleg.
Rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!