Miért lett szokás az embereknél ez a fajta fényképezés?
Nem is egy ismerősöm van facebookon akiknek olyan a profilképük,hogy tükör előtt vannak és a tükörbe lefényképezik saját magukat.
Miért kell hozzá tükör? Egyszerűbb,ha megfordítja maga felé a telefont és lefényképezi úgy magát.
El sem tudnám képzelni, hogy mi történne, ha úgy fényképeznék magukat,
hogy maguk felé fordítják a telefon kameráját, a tükröt pedig csak
arra használnák, hogy lássák közben a telefonon megjelenő képet
a megfelelő beállításhoz.
Szerintem akkor felcserélődne a Föld két pólusa!
Én okos ember vagyok, de hogy még okosabb legyek, elvégeztem egy tudományos kísérletet.
Arra a tudományos következtetésre jutottam, hogy
- rövid a karom
- idétlenül hat a kép szélén a kinyújtott kezem.
Lányom már 4 évesen is tudott fényképet készíteni magáról úgy, hogy letette a tükör elé a gépet, beállította az időzítést, és figyelte magát a póz miatt!
:D
No de a lényeg a tükrös szelfikben - kedves kérdező - az, hogy látsszon a menő telefon is a képen, ezért kell az idióta mód a szelfizéshez! Hová lenne a világ, ha nem látnák a facbúkon az irigyek a legújabb "almás nokiát"!?
#4: És az nem hat idétlenül, hogy a tükörképen láthatóan a kijelzőt bámulod, a háttérben a leszart WC-vel?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!