Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem szeretitek Justin...

EmmaPop kérdése:

Miért nem szeretitek Justin Bieber-t?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés természetesen Justin Bieber-utálóknak szól

#JustinBieberUtálók
2015. márc. 8. 17:56
 1/9 anonim válasza:
Kedves kérdező nekem nincs bajom Jb vel de viszont nem is szeretem. Végülis fel tudnál sorolni 10 okot amiért szeressem?
2015. márc. 8. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Nem utálom JB-t, de nem is szeretem.

Talán azért utálják a legtöbben, mert amikor befutott, akkor még a csapból is a Baby folyt, és már mindenkinek az agyára ment, főleg úgy, hogy nem egy olyan jó szám (persze attól még vannak, akik szerethetik, de az emberek többsége nem).

Aztán ott volt, hogy egy alacsony, 14 éves kis törpe, cuki féloldalas hajjal a szerelemről énekel két oktávval magasabban, mint egy fiúnak kéne, és az összes csaj olvadozik érte.

Ha a mostani számaival indított volna (mik között szerintem vannak jól, a Power-t egészen szeretem is), akkor sokkal többen szeretnék, mert most már nem egy nyálas kisfiú, és nem "nyávog" a számaiban, de rossz kezdet volt, ez van. Egy jó könyvet se fogsz végigolvasni akkor, ha az első 200 oldal szar, és csak utána szedi össze magát az író.

2015. márc. 8. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Mert nem az én ízlésem. Én is kérdezhetném, hogy kiért nem szereted XY-t. Mert nem és kész. JB-nél sokkal igényesebb előadók is vannak, amiket szerethetek. Nem egyformák az emberek. :D

14/L (rocker)

2015. márc. 8. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Magát a személyt nem ismerem, így nem is szeretem, de nem is utálom. Amit képvisel, azt utálom. Nulla egyéniség + nulla önkifejezés + minimális tehetség, ezzel szemben hihetetlen mértékű népszerűség, ami párosul egyfajta arroganciával és egocentrizmussal.
2015. márc. 8. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Lenézi azokat,akikből él,így mint ember,nem szimpatikus.A zenéje meg a szokásos,azt nem utálom,de nem is szeretem.
2015. márc. 8. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert megtehetik
2015. márc. 8. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:
A 4-essel értek egyet.
2015. márc. 9. 00:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert egy bugris kis senkiből felkapaszkodott felfújt hólyag lett, és ez a legtöbb megnyilvánulásán látszik. Egyszerűen irritáló.
2015. márc. 23. 13:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert emberileg egy nulla. A pályafutása elején talán még egy olyan aranyos kissrác volt, de mostanra nagyon elszállt, és egy pofátlan egoista lett belőle.
2015. ápr. 5. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!