Miért nem szeretitek Justin Bieber-t?
Nem utálom JB-t, de nem is szeretem.
Talán azért utálják a legtöbben, mert amikor befutott, akkor még a csapból is a Baby folyt, és már mindenkinek az agyára ment, főleg úgy, hogy nem egy olyan jó szám (persze attól még vannak, akik szerethetik, de az emberek többsége nem).
Aztán ott volt, hogy egy alacsony, 14 éves kis törpe, cuki féloldalas hajjal a szerelemről énekel két oktávval magasabban, mint egy fiúnak kéne, és az összes csaj olvadozik érte.
Ha a mostani számaival indított volna (mik között szerintem vannak jól, a Power-t egészen szeretem is), akkor sokkal többen szeretnék, mert most már nem egy nyálas kisfiú, és nem "nyávog" a számaiban, de rossz kezdet volt, ez van. Egy jó könyvet se fogsz végigolvasni akkor, ha az első 200 oldal szar, és csak utána szedi össze magát az író.
Mert nem az én ízlésem. Én is kérdezhetném, hogy kiért nem szereted XY-t. Mert nem és kész. JB-nél sokkal igényesebb előadók is vannak, amiket szerethetek. Nem egyformák az emberek. :D
14/L (rocker)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!