Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon undorító, ha egy lány...

Nagyon undorító, ha egy lány szőrös?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok...A karomat is ilyen 3-4 naponta epilálnom kell, hogy szőrtelen legyen, de van, amivel nem tudok mit kezdeni, pl a hátammal. A legrosszabb, hogy a bőröm nagyon fehér, a hajam és a szőrzetem meg barna, ezért még jobban látszik...Félek, hogy sosem lesz többé barátom. Egyszer már volt barátom, de amikor szakítottunk, közölte velem, hogy undorító vagyok, hogy ilyen szőrös a hátam meg a kezem is meg mindenem (Azóta epilálom a karomat)

Szerintetek létezik olyan ember, aki így elfogadna egy lányt?...

17/L

2015. márc. 8. 17:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Jó nagy bunkó volt a barátod. Én ffi vagyok, ezért sokmindent nem tudok javasolni, de szerintem első körben konzultálj egy bőrgyógyásszal, gondolom, hogy fognak találni valamilyen megoldást, kezelést. Ne sajnáld a barátodat. Egyébként megmondom neked őszintén, hogy engem meg az zavar, hogy a mai nők már szinte természetellenes módon szőrtelenítik magukat, így intim zónájukat is. Ha egy nőnek ott nem szőrös, akkor nekem nem is kell. Középkorú válaszát kaptad tőlem. Tehát bőrgyógyász dokival beszélj. Biztos, hogy van megoldás. Ne ess kétségbe.
2015. márc. 8. 17:31
 2/25 anonim válasza:
0%
hááát....nekem se gusztusos,én még a p..in lévő szőrre is fintorgok...bocs
2015. márc. 8. 17:32
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Off: Voltál már endokrinológusnál?
2015. márc. 8. 17:33
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
a hátamon kívül ugyan az vagyok ami te....ha ez megnyugtat, nem vagy egyedül!! (azzal se hogy az exed a szemedre hányta ezt....velem is megtette!!)
2015. márc. 8. 17:33
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Barátodat ne sajnáld, egy gyökér.

Okozhatják a hormonjaid is. Keress fel vele orvost, van megoldás, ne keseredj el!!

2015. márc. 8. 17:34
 6/25 anonim ***** válasza:
47%
A karodon és a hatadon ne borotvald. Sokkal erősebb és vastagabb lessz tőle. A karja sokaknak szoros, a hatad ha nagyon zavar akk ink epilàld. Az magjàval kitépi. De én is ink egy bőrgyógyászt ajànlok. Am meg mindenki úgy jó ahogy van. Az aki nem tud elfogadni ilyennek az nem erdemel meg
2015. márc. 8. 17:35
 7/25 gömbicica ***** válasza:
100%

vannak akik a szőrösebb lányokat, hölgyeket szeretik ) és nem várják el a fazongyantát sem!

az más kérdés, hogy a tulszőrősödés (jelen esetben kar-hát)esetén érdemes lenne orvost felkeresni, ahogy előttem tanácsolták!!!!

és nehogyár megutáld magad ezért!!!

csak, mert divat a csupaszság, nem kell parázni!

2015. márc. 8. 17:36
 8/25 anonim ***** válasza:
83%
azonnal irány endokrinológushoz
2015. márc. 8. 17:39
 9/25 anonim ***** válasza:
58%
Endokrinológushoz menj, méghozzá minél előbb! Ha ennyire szőrős vagy az nem normális, valami hormonális probléma lehet a háttérben!
2015. márc. 8. 17:41
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is orvos,de amúgy én is szőrös vagyok,csak az enyém szőke,viszont attól erős szálú..bár hátam nem az,de pl a hasamon fekete a szőr..én gyantázom illetve borotválom a lábam,a karomat gyantázom,a hasamat is gyantázni szoktam...ez ritkította is egy kicsit a szőrt..
2015. márc. 8. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!