én is gazdag bunkó bmw-s akarok lenni! Hogy álljak neki?
1. legyél szakmunkás, de jobb ha külföldön, sőt inkább betanított melós..
2. vegyél egy öthúszdét, mosogasd állandóan hátha kifényesedik a matt 20 éves fényezés.
3. Szervizelni csakis bontott alkatrészekkel, lehetőleg fékbetét+tárcsát is.
4. ha a fenti megvan, akkor állj ki hétvégente valami dizsi elé, kepit iszogatva.. szigorúan csak ezresért tankolj mindig (pl hetente)
5. öltözködés: réz fuksz, napszemcsi (akár ékszaka is), és az elmaradhatatlan feszülős izompoló.
6. mindig arcoskodj, gyorsulgassál... mutatva mekkora király a gép, csak autópályára ne menj, mert vagy kifogy a benzin 2 kút közt (ezres tankolás után), vagy 100 fölött behal a gép (trélerezés), ha nem romlik el 140 fölött csak a kojt jön belőle, +tolnak le a belsőből a nissan note-k.
És mi a lényege? Mindez kb 500e jó magyar forint, de ennyit nem ér meg a feeling?
Tény, hogy a BMW elég agresszív arculatú és rosszra csábít. De ha az ismerősöd kiszáll az autóból, akkor már ismét a régi lesz.
Láttam egy statisztikát, hogy BMW-t már inkább cégvezetők, vállalkozók vesznek, nem a tipikus sittesek.
Ők épp azért gazdagok, mert vállalkoznak, vagy egy nagy multinál dolgoznak. A használt ilyen autóval járók többsége is valamit vállalkozik, másik részük nagyravágyó fiatal.
Írhattad volna az Audit és a Mercit is, ezek is tipikus ilyenek.
Kár hogy nem gazdag, intelligens, tisztelettudó, erkölcsös, normális ember akarsz lenni.
De legyél csak bunkó k*cs*g...soha az életben nem lesz egy normális társ melletted...csak a k*váid... :D
"Tény, hogy a BMW elég agresszív arculatú és rosszra csábít. De ha az ismerősöd kiszáll az autóból, akkor már ismét a régi lesz.
Láttam egy statisztikát, hogy BMW-t már inkább cégvezetők, vállalkozók vesznek, nem a tipikus sittesek.
Ők épp azért gazdagok, mert vállalkoznak, vagy egy nagy multinál dolgoznak. A használt ilyen autóval járók többsége is valamit vállalkozik, másik részük nagyravágyó fiatal.
Írhattad volna az Audit és a Mercit is, ezek is tipikus ilyenek."
Tisztelt hatos. Ez csak Magyarországra igaz. (vagy még arra sem), Németországban meg nyugdíjas gyárimelós autó a BMW... főleg a 3-5 széria.
Tudom nálunk itthon, nagyon "menő" de ugyanolyan népautó mint suzuki... német autópályán nem győzöd a "törtető vállalkozókat" számolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!