Gondoltam megnézek egy idézetes oldalt. Amúgy voltak ott normálisABB is, de a legtöbb ilyen depressziós "utálom az életem mert az a pasi nem az enyém" stílusú: [link]
Meg olyanok is voltak, amikben volt káromkodás, csúnya szó is. Mint pl. "Én ezt el....tam."
Csak szerintem nincsenek ezek jó hatással a fiatalokra, kamaszokra?
Csak kedves, rendes válaszokat kérek, amiket előre is köszök! :-)
Hányok tőlük. Felszínesek, közhelyesek, pont mint azok akiknek készülnek.
2015. márc. 7. 11:15
2/16 anonim válasza:
tumblin is ez megy hogy ki.baszottul hiányzol, jaj elhittem, kellesz nekem, csúnya vagyok, kövér vagyok. a magyarok ilyen depressziósak főleg 14-16 éves korosztály. én nem vagyok az kikészülök ezektől
2015. márc. 7. 11:17
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2015. márc. 7. 11:21
4/16 anonim válasza:
Szerintem van 1-2 idézet, amely értékes, főleg manapság, amikor már visszafogottabban kezelik ezeket :).
2015. márc. 7. 11:30
5/16 anonim válasza:
Van egy pár idézet ami szerintem nagyon jó, de én is rossul vagy az ilyen "utálom az életem mert az a pasi nem az enyém" stílusú idézetektől.
2015. márc. 7. 12:45
6/16 anonim válasza:
Manapság inkább az a divat, hogy szép lányok feltesznek magukról 1-1 képet és ahhoz tesznek idézetet....közhelyek gyűjteménye.
2015. márc. 7. 12:46
7/16 anonim válasza:
Ez konkrétan gyenge, még csak a közhelyes szintet sem üti meg. De vannak jók, amik tényleg elgondolkodtatnak.
2015. márc. 7. 12:57
8/16 anonim válasza:
Nevetségesek.
'Csak szerintem nincsenek ezek jó hatással a fiatalokra, kamaszokra?'
Aki értelmes, az eleve nem követ ilyen oldalakat, aki meg nem, annak úgyis mindegy... :-)
Remélhetőleg kinövik idővel ezeket a bugyuta dolgokat.
2015. márc. 7. 12:58
9/16 anonim válasza:
Például ez nagyon aranyos és bár közhelyes, sokat segít az ember közérzetének is: [link]
2015. márc. 7. 12:59
10/16 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a képek vannak hatással a fiatalokra, inkább fordítva. Hogy csúnya szavakat látnak képeken, hát istenem... az utcán is hallják, nem?
Én ki nem állhatom az ilyen idézetes képeket, főleg az "utálom az életem mert az a pasi nem az enyém" típusokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!