Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek a gyerekeket?...

Szeretitek a gyerekeket? Aranyosnak tartjátok őket?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem rajongok értük, de az is távol áll tőlem, hogy utálnám őket. Nem jövök ki igazán velük, nem is nagyon szeretek velük foglalkozni. Aranyosnak aranyosak... is tudnak lenni, de nem vagyok az a gügyögős, elolvadós, lelkendezős típus, ha meglátok egy gyereket.
2015. márc. 6. 19:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Vannak aranyosak is, meg olyanok is akiket inkább felrúgnék :D
2015. márc. 6. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Kifejezetten nem szeretem őket, ha csak tehetem, kerülöm a gyerekeket. Ha a vonaton hangos kisgyerekkel kerülök egy kocsiba, inkább átmegyek egy másikba. A csecsemőktől egyenesem irtózom, ha meghallom a sírásukat, ki tudnék rohanni a világból.

24/L

2015. márc. 6. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon. Jól ki is jövök velük, szeretem őket. Remélem egyszer nekem is lesz egy (vagy kettő).
2015. márc. 7. 20:51
 15/15 anonim ***** válasza:

A többséget nem. Oké, hogy a szülők hibája, de attól még a gyerek rohangál visítva az üzletben, a gyerek akar elütni a kismotorral, a gyerek nem hajlandó a társassal a játék szabályai szerint játszani, a gyerek veszi ki a kezemből a saját fényképezőmet társaságban (a hülye nagyanyja meg még bujtogatja is)... ezeket mind láttam / tapasztaltam már sajnos. Ciki, nem ciki, engem nagyon tud idegesíteni a gyerekvisítás- és hiszti olyan helyen, ami nem kifejezetten gyerekeknek készült.

Vannak amúgy nagyon cuki, imádnivaló kiskölkök is, de manapság az a kevesebb. Nem azzal van bajom, ha neveletlen, hanem azzal, ha égetnivalóan rossz (és főleg, ha a szülei vagy a tanárnénije nem szól rá - pl. múltkor mentem egyetemre metrón, felszállt egy kb. 2-3.-os osztálykirándulós osztály, 3 kiscsaj leveti magát mellém az ülésre, és a szélső konkrétan pofán is vágott a táskájával... tanárnéninek próbáltam szólni, de gyilkos tekintettel méregetett, miközben a pasijával telefonált... "igen, persze, édesem, imádlak, hiányzol"... ha se a szülő, se a tanár nem neveli meg, mire számítunk...)

2015. márc. 9. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!