Szeretitek a gyerekeket? Aranyosnak tartjátok őket?
Kifejezetten nem szeretem őket, ha csak tehetem, kerülöm a gyerekeket. Ha a vonaton hangos kisgyerekkel kerülök egy kocsiba, inkább átmegyek egy másikba. A csecsemőktől egyenesem irtózom, ha meghallom a sírásukat, ki tudnék rohanni a világból.
24/L
A többséget nem. Oké, hogy a szülők hibája, de attól még a gyerek rohangál visítva az üzletben, a gyerek akar elütni a kismotorral, a gyerek nem hajlandó a társassal a játék szabályai szerint játszani, a gyerek veszi ki a kezemből a saját fényképezőmet társaságban (a hülye nagyanyja meg még bujtogatja is)... ezeket mind láttam / tapasztaltam már sajnos. Ciki, nem ciki, engem nagyon tud idegesíteni a gyerekvisítás- és hiszti olyan helyen, ami nem kifejezetten gyerekeknek készült.
Vannak amúgy nagyon cuki, imádnivaló kiskölkök is, de manapság az a kevesebb. Nem azzal van bajom, ha neveletlen, hanem azzal, ha égetnivalóan rossz (és főleg, ha a szülei vagy a tanárnénije nem szól rá - pl. múltkor mentem egyetemre metrón, felszállt egy kb. 2-3.-os osztálykirándulós osztály, 3 kiscsaj leveti magát mellém az ülésre, és a szélső konkrétan pofán is vágott a táskájával... tanárnéninek próbáltam szólni, de gyilkos tekintettel méregetett, miközben a pasijával telefonált... "igen, persze, édesem, imádlak, hiányzol"... ha se a szülő, se a tanár nem neveli meg, mire számítunk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!