Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ritka a magas cigány?

Miért ritka a magas cigány?

Figyelt kérdés
Ritkán látok magas cigányt.

2015. márc. 5. 20:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Persze most hirtelen minden cigány 190 centi lett az internet anonimitása mögé bújva.

Erről a termes témáról viszont az jutott eszembe, hogy egy híres magyar származású boxoló se cigány, hanem magyar. Pedig elég sok cigány elhiszi magáról, hogy boxoló. Mondjuk leginkább akkor amikor 20-an vannak együtt, nem egyedül...

2015. márc. 7. 13:48
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Erre ráfáztál, mert a nagyapám bokszoló volt és rengeteg érmet szerzett. Én is bokszoltam aktívan. Egyébként nem vagyok a hordában támadós fajta. Sőt nem is bírom ezeket a fajta lényeket elviselni. Hányok ha rájuk nézek, hogy mekkora munkakerülő ingyenélő suttyók.
2015. márc. 7. 13:57
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Én magyar vagyok és se vagyok magas 153 cm/22f :) felénk nem alacsonyak a cigányok egyáltalán de lehet csak hozzám képest :D legalábbis úgy vettem észre h a 7/8ikos évfolyamból a cigány gyerekek is legalább fél fejjel magasabbak mint én a felnőtt férfiakról meg ne is beszéljünk
2018. máj. 10. 00:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Én cigó 195 cm, háverom magyar 155 cm
2020. ápr. 20. 00:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Hihető ha a haverod 13 éves 😂
2020. máj. 11. 13:37
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

Hires cigany boxolok:

Papp Laszlo

Kotai Mihaly

Es meg sokan masok, tehat lol. A ciganyok tenyleg jok bokszban, mert kapaszkodjatok meg: utemerzek, mozgaskoordinacio egyvelege igen surun megvan. Altalaban tancban is igen jok a ciganyok.

En cigany vagyok egyebkent, 178 cm, ami tok atlag, de valoban alacsonyabbak tobbnyire a ciganyok. Ennek nagyon egyszeru oka van:

A baranyok hallgatnak cimu filmben mondja a Hannibal Lecter Jodie Fosternek (nem ugrik be a karakter neve) hogy latja rajta, hogy elso generacios ertelmisegi, az osei banyaszok lehettek a csajnak, mert rovidek a vegtagjai, keves vas jutott be a szervezetbe generaciokon keresztul. Rossz minosegu taplalkozas! Ha elmentek a kozponti konyvtarba, ahol 20. generacios ertelmisegi csaladbol szarmazo fiuk/lanyok jarnak, hat ott az atlag ferfi magassag 190

2020. júl. 15. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagy kani potrohos cigány vagyok 180 centi 160 kilo szoval ne ciripeljetek alattam gyurjatok lanyok
2021. febr. 7. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!