Paraziták lomtalanításnál, mi az hogy ők maguknak foglalnak mindent, hogy lehet jelenteni nem telefonon a rendőrnek?
Figyelt kérdés
Nincs kedve valakinek betelefonálni hogy 'sötétes paraziták' vannak a III. kerületi Meggyfa utca és környéke lomtalanításnál, és az összes szemetet maguknak foglalják?
Engem már ma fenyegettek eleget, nem telefonálgatok, de ha valakinek kedve van, jelentheti a törvényellenes magatartást.
2015. márc. 3. 15:06
11/25 anonim válasza:
Hallottam már olyat is hogy pénzért akarták eladni amire más szemet-vetett, pedig amint közterületen van a cucc az mint korábban is mondták önkormányzati tulajdonnak minősül
12/25 anonim válasza:
zajosak, fenyegetőznek, büdösek, ápolatlanok, és rengeteg szemetet hagynak maguk után...
13/25 anonim válasza:
Engem is zavar mikor egy hétre sátrat vernek a lom mellett, ott szemetelnek, hangoskodnak, meg a lopások is megnőnek a környéken.
14/25 anonim válasza:
Tényleg egy vicc. Nálunk ilyenkor van hogy családháború van. Lakótelepen sok kuka van és mindegyik mindet akarja. Volt már olyan hogy családostul tömegverekedésbe fajult a helyzet. Primitív állatok. Arról nem is beszélve hogy másokkal is agresszívek aki csak arra jár, komolyan mintha bárki elvinné tőlük. Illetve ha valami cuccot visz az ember azt 100%-ra veszik hogy oda viszi nekik és rögtön letámadják. Ennél már csak a portyázó cigányok a rosszabbak akik konkrétan becsöngetnek a kertes házakba hogy azt meg azt nem-e akarják kidobni (ismerős mesélte).
15/25 anonim válasza:
Tényleg van olyan, hogy odaviszi a csávó a széket a lom mellé, és utána árulja a szemetet. Ránézel valamire, és mondja, hogy egy ezresért odaadja. A szemetet.
16/25 anonim válasza:
Farkastörvények uralkodnak...ez megy a politikusok nagyban ôk kicsiben...én mondjuk azt nem értem miért kell lomtalanìtàst végezni...ami jobb àllapotban van oda kellene adni menhelyeknek,szàllòknak,kòrhàzaknak..a papirt a mélybe,feldolgozò..üvegeket is...ami hasznàlhatatlan meg tényleg a közterületesek,szemétszàllìtoké és probléma megoldva!!Teljesen bekellen szüntetni!!
17/25 anonim válasza:
a lomtalanítás kell, mert tűzveszélyes a sok lom ! !
18/25 anonim válasza:
Akor szamit lopasnak ha nem kap a tulajatol egy olyan papirt miszerint mit mikor,nekiajandekozott.
19/25 anonim válasza:
Nálunk is ez megy most foglalás,ès szemetelès.
20/25 anonim válasza:
Ez így van, melléülnek, aztán ha valami megtetszik pénzért akarják adni (a szemetet). Ha szemet vetsz rá megvernek...(vagy nem, de úgy lépnek fel)?? Két napja, hogy lomtalanításnál meló után mentem valahova az utcán, megláttam egy jó korcsolyát, fogtam elvettem, vittem tovább. Láttam hogy már ott ül egy nagydarab cigány, de úgy csinálam, mintha nem vettem volna észre már mondta is az árát meg hogy eladó, de nem mert utánam jönni stb.(Nő vagyok amúgy) Meg lehet tudott arról már hogy ehhez nincs joga. Az a baj, hogy kihasználják hogy az emberek félnek tőlük, pedig amit kihelyeznek az mindenkié... Akinek kell elviheti elvileg, de ezek több köbmétert lefoglalnak ráülnek és árulják, meg várják a kocsit. Ilyenkor több rendőr kéne, és ezeket kordában tartani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!