Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetnék szégyenlősség ellen?

Mit tehetnék szégyenlősség ellen?

Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlős vagyok mindenki előtt(tesó apa haverok előtt is)...pedig nincs rossz alakom mert sovány vagyok,meg úgy izmos is...de mégse tűröm azt,ha valaki lát félmeztelenül,sőt még a rövid gatyát se bírom,ez ellen mit lehetne tenni? 17/f
2015. febr. 27. 09:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is így voltam 17 éves koromig, strandra se jártam, még rövidgatyát se vettem, aztán lett egy kapcsolatom és először ott is szégyenlősködtem, de kezdtem feloldódni és utána először előtte szoktam meg ezt a félmeztelenséget, aztán strandra is eljártam, távolabbra, ahol nem voltak ismerősök, most már nem vagyok annyira szégyenlős, de vannak emberek, akik előtt nem szívesen vetem le a pólóm
2015. márc. 2. 18:18
 2/2 Csaklee válasza:
több önbizalomra van szügséged :)
2015. márc. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!