Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Járnak masszázsra duci emberek...

Járnak masszázsra duci emberek is? Mit lehet tenni a szégyenlősség ellen?

Figyelt kérdés
Rajtam van egy kis súlyfelesleg és nagyon szégyellem magam miatta, hogy fehérneműben kell lennem más előtt :S Elkezdtem tenni ellene, de a jövő heti masszázsig nem fog leszaladni rólam 10 kg. :S Olyan csúnyának tartom magam, hogyan verjem ezt ki a fejemből?
2014. máj. 17. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
A masszőrt egyáltalán nem érdekli, hogy mennyire vagy kövér. Rengeteg embert masszíroz minden nap, talán egy jó csajra még felkapja a fejét, a többi szimplán nem érdekli.
2014. máj. 17. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Amúgy egy jó masszőr általában hozzád hasonló testalkatú :) Biztos kell a +10 kg hogy bírja erővel
2014. máj. 17. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a gerincferdülésem miatt kell járni masszázsra. A kezeltek nagy része idős ember, és majdnem mindegyikük túlsúlyos. Nekem azt mondta a masszőr, hogy szóljak, ha fáj,m ert nincs szokva ilyen sovány emberekhez (67kg vagyok) .
2014. máj. 17. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:

19:16

én 67kg vagyok, mégis végigmasszíroztam 4 fő 150kg os embert is 1 nap alatt, 10 perc szünettel a vendégek között.

szóval ez nem csak erőről szól.

2014. jún. 2. 23:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Támogatom, utolsó, 61 kilósan 120 kilósakat is szoktam masszírozni.

Amúgy sokszor érzékenyebb ám a bőre a nagy testűeknek, szóval a látszattal ellentétben nem feltétlen kell jobban nekigyürkőzni egy nagyobb testűnek, mint egy soványnak!

2014. jún. 10. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!