Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik olyan 16 éves lány...

Létezik olyan 16 éves lány aki nem vágyódik egy kapcsolat után?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nekem nagyon tetszik, (17 vagyok) eminens tanuló és elég jó fej, azonban teljesen eltakarja érzelmeit.Még régebben bepróbálkoztam nála, én is elég jól tanulok, de visszautasitott és azt mondta, hogy nem kell neki még barát.Tényleg van olyan lány aki nem vágyódik egy kapcsolat után ebben a korban?
2015. febr. 26. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne? Például én is ilyen vagyok.
2015. febr. 26. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Én se vágytam 16-17 évesen ilyesmire, akkor még nem érdekeltek a fiúk.
2015. febr. 26. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Pszichopata?
2015. febr. 26. 22:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem elég rendes csaj csak olyasmi viselkedésű mint az Aranyemberből Timea, nem mutattja ki az érzelmeit
2015. febr. 26. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
En sem vagytam ennyi idosen kapcsolatra, kb 20 evesen kezdtem vagyodni utana.
2015. febr. 27. 05:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik.
2015. febr. 27. 08:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Van hát.

Meg annak ks ezer oka lehet hogy miért nem vágyik rá, és hogy ennek a csajnak az esetében miért nem fejezi ki az érzelmeit.

Lehet hogy valami veleszületett dolog, a környezete miatt vagy a tapasztalatai miatt.

2015. febr. 28. 06:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Kitudódott, sajnos a lány apja rákos volt és most nem rég halt meg :( Ezekután lehet nyitottabb lesz
2015. ápr. 8. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!