Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem reagál szinte...

Miért nem reagál szinte senki, az itt feltett kérdéseimre? Napok óta ez megy!

Figyelt kérdés

2015. febr. 26. 19:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Szia!

Egyetérzek veled és egyetérte...Sok ilyen kérdést tesz fel az ember...én ott tartok,hogy már nem teszek fel kérdést a szívről,mert már mindenki lapoz jobb esetben is..hideg,rideg mindenki..szeretetről csak akkor tudsz beszélni,aki magas érzelmi intelligenciával rendelkezik..és mivel felszínes a világ..így esélyem sincs...ezért próbáltam elgondolkodtatni,mert már a szívek elérhetetlenek...

Pontosan értelek a szívemmel is...tudom,mert én is így érzem ahogy írod..fiatal vagyok..de mintha fogamat huznák,ha külföldre kell gondolnom...ne csüggedj,mrrt mindenki hazatalál elöbb vagy utóbb:)

Neked,azt írom te csak használd a szívedet,ahogy eddigis...hátha egyszer felfogják ésszel akinek nincs szíve már:)

Ha szeretnél beszélgethetúnk tovább:)

Az én szívembe nagyra nóttél!

2015. febr. 26. 21:16
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm aki írt,még így is hogy enyém egy része:)
2015. febr. 26. 22:46
 23/28 anonim ***** válasza:

Valahogy olyan furán írsz...fura a szóhasználat, mondatszerkesztés néha.

De nem emiatt nem válaszolnak amúgy. Bocs. Agyamra ment a tanulás.

2015. febr. 27. 00:14
 24/28 A kérdező kommentje:
Szerintem is agyadra ment...semmi baj a mondatszerkezetemmel,de vitassuk meg ezt privátba...bírom amikor idejönnek oltogatni és semmi céljuk vele csak imádnak kritizálni...tisztelet a kivételnek,de ezért ilyen a magyar sors,mert ilyen a mentalitás...jó éjt
2015. febr. 27. 00:43
 25/28 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem gondoltam, hogy ennyire fennkölt, érzékeny lélek vagy. Kérdésedre válaszolva, talán mert keveseket érdekel amivel kapcsolatban kérdeztél?....Azért neked is jó éjt.
2015. febr. 27. 00:45
 26/28 A kérdező kommentje:

Akkor miért a mondatszerkezetemmel jössz?ha keveseket érdekel...semmi köze egymáshoz a kettőnek,ahogy értelme sincs hogy beirkálsz ide...ráadásul kétszer és csodálkozol hogy így reagálok...

Különben is nem mondtam,hogy privátban...feltétlen oltogatnod kell a nyilvánosság elött?

Neked hogy esne??

Ha nem bántani akarnál csak tanácsokat adni,azt nem itt és nem így tetted volna....

2015. febr. 27. 01:42
 27/28 anonim ***** válasza:

Tetszik vagy nem tetszik, a kommunikáció sikerességéhez, azaz a megértéshez és a megértetéshez az is hozzátartozik, hogy hogyan írsz vagy mondasz valamit. Nem csak az, hogy mit.

Valaki írta, hogy furcsa a szóhasználatod. Engem ez például konkrétan nem zavar, de másoknak nehezíti a megértést. Ami engem zavar az írásodban, az a rengeteg központozás. De legalább használsz ékezeteket és bekezdéseket.

Ne aggódj, önkritikám is van, én például túl sok vesszőt használok és néha túl hosszúak a mondataim.

Amúgy meg a filózós kérdéseimre én se kaptam soha választ. Vagy ha igen, akkor sem alakult ki párbeszéd. Ez a hely nem erre való, a hétköznapi és a szituációs kérdések jobban mennek.

2015. febr. 27. 07:01
 28/28 A kérdező kommentje:

Csak írok azért...érezd a törődésemet..."Központozás" hát nem semmi vagy...fogalmamsincs ez a te szótáradban mit jelent,de nem is érdekel...és pont te beszélsz a szóhasználatról??

Ez valami titkos kód?Legalább hiteles lenne a szádból,még megis fontolnám...ennyi semmit mondó,unatkozó,kötekedő fusztrált tinit,akik máshol nem tudják kiélni elnyomottságukat katasztrófa...nem kérdeztem én a hibád...,de már az hiba hogy bejöttél...

Akadémikus perceinket látták,trollok társaságában..holnap a betűsorrendjét elemezzük..kérem tartsanak velünk!

2015. febr. 27. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!