Miért nem reagál szinte senki, az itt feltett kérdéseimre? Napok óta ez megy!
Szia!
Egyetérzek veled és egyetérte...Sok ilyen kérdést tesz fel az ember...én ott tartok,hogy már nem teszek fel kérdést a szívről,mert már mindenki lapoz jobb esetben is..hideg,rideg mindenki..szeretetről csak akkor tudsz beszélni,aki magas érzelmi intelligenciával rendelkezik..és mivel felszínes a világ..így esélyem sincs...ezért próbáltam elgondolkodtatni,mert már a szívek elérhetetlenek...
Pontosan értelek a szívemmel is...tudom,mert én is így érzem ahogy írod..fiatal vagyok..de mintha fogamat huznák,ha külföldre kell gondolnom...ne csüggedj,mrrt mindenki hazatalál elöbb vagy utóbb:)
Neked,azt írom te csak használd a szívedet,ahogy eddigis...hátha egyszer felfogják ésszel akinek nincs szíve már:)
Ha szeretnél beszélgethetúnk tovább:)
Az én szívembe nagyra nóttél!
Valahogy olyan furán írsz...fura a szóhasználat, mondatszerkesztés néha.
De nem emiatt nem válaszolnak amúgy. Bocs. Agyamra ment a tanulás.
Akkor miért a mondatszerkezetemmel jössz?ha keveseket érdekel...semmi köze egymáshoz a kettőnek,ahogy értelme sincs hogy beirkálsz ide...ráadásul kétszer és csodálkozol hogy így reagálok...
Különben is nem mondtam,hogy privátban...feltétlen oltogatnod kell a nyilvánosság elött?
Neked hogy esne??
Ha nem bántani akarnál csak tanácsokat adni,azt nem itt és nem így tetted volna....
Tetszik vagy nem tetszik, a kommunikáció sikerességéhez, azaz a megértéshez és a megértetéshez az is hozzátartozik, hogy hogyan írsz vagy mondasz valamit. Nem csak az, hogy mit.
Valaki írta, hogy furcsa a szóhasználatod. Engem ez például konkrétan nem zavar, de másoknak nehezíti a megértést. Ami engem zavar az írásodban, az a rengeteg központozás. De legalább használsz ékezeteket és bekezdéseket.
Ne aggódj, önkritikám is van, én például túl sok vesszőt használok és néha túl hosszúak a mondataim.
Amúgy meg a filózós kérdéseimre én se kaptam soha választ. Vagy ha igen, akkor sem alakult ki párbeszéd. Ez a hely nem erre való, a hétköznapi és a szituációs kérdések jobban mennek.
Csak írok azért...érezd a törődésemet..."Központozás" hát nem semmi vagy...fogalmamsincs ez a te szótáradban mit jelent,de nem is érdekel...és pont te beszélsz a szóhasználatról??
Ez valami titkos kód?Legalább hiteles lenne a szádból,még megis fontolnám...ennyi semmit mondó,unatkozó,kötekedő fusztrált tinit,akik máshol nem tudják kiélni elnyomottságukat katasztrófa...nem kérdeztem én a hibád...,de már az hiba hogy bejöttél...
Akadémikus perceinket látták,trollok társaságában..holnap a betűsorrendjét elemezzük..kérem tartsanak velünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!