Miért nem reagál szinte senki, az itt feltett kérdéseimre? Napok óta ez megy!
Itt hagytatok??
Mit lehet tenni ha már erre a kérdésre is eltűnik mindenki???:(
Unatkozol? Magányos vagy?
Mélyenszántó gondolataidhoz nem valószínű, hogy sokan hozzászólnak.
Kérdezz hülyeséget: Terhes vagyok-e?
Szép vagyok?
Hasonló kérdésekre rengeteg választ kapnál.
De örülök a normális kérdéseknek. :) Olyan ritka, mint a szemüveges veréb.
Játszunk olyat,hogy én válaszolok valakinek a fektett kérdésése..ő meg az enyémre...és mondjuk valamivel jelzem,hogy én válaszoltam rá..és ő is jelzi az enyémnél..
Na?!ki akar játszani?
Nincs feltett kérdésem. Na, nem azért mert zseni vagyok,
hanem már nem merek kérdezni, mert olyan durván leugattak.
Na, jó azért jogosan. Mégsem.....:)
Számítógépes analfabéta kérdéseim voltak, de azt már tényleg nem mertem megkérdezni senkitől, mert égett a képemen a bőr.
Írd a kérdésed, válaszolok. Műszaki témában NEM. Értelmeset nem tudok, hülyeséget meg minek?
Anyagi, pénzügyi kérdések témakörben válaszoltam..
Szerénytelenség nélkül írom, nem vagyok hülye hozzá.
Erre jön a privát üzenet. Elküldheti a barátja nemi szervéről a fényképet???
Hááát! NEM!
Ennyit az izgalomról, unalomról....
Ne hallgass a durva szavakra!!Senki nem több mint te..sőt ha azok lennének nem lennének bunkók...tedd csak fel azokat a kérdéseket,már az eszes aku ott kérdez...oda be sem tettem a lábam,pedig szoftveres papirom van nő létemre!
Nem tudják ki vagy,aki nem válaszol nem fog,aku akar nem bántani jön!!
Amugy ha van kedved válaszolhatsz arra is amit kiraktam...ha nuncs nem baj:)
Megnéztem a kiírt kérdésedet.
Nem divat az ész. Nem baj. Az a baj, hogy már nem divat a szív sem. Ésszel halmozzuk a javakat. Közben nem vesszük észre, hogy üres lett a szívünk. Nem vesszük észre, hogy a pénzért, előbbre jutásért hagyjuk apánkat, anyánkat a kórház elfekvőjében meghalni. ( Ha van havi 67eFt-juk, ha nincs, akkor majd megfagynak.)
Mert csábító külföldön élni. Megértem. Eszem felfogja.
Szívem nem. Élsz (nem is élsz), lakásra gürizel, gyereknevelésre, az ő tanulmányaikra, hogy diplomát adj a kezükbe. Mikor megvan, mennek világgá. Nem akarok őket itthon tartani, mert miért is tennéd?
Aztán az első nélkülük töltött karácsonykor kidobod a töltött káposztát a kutyának. Mert az legalább örül neki.
Bejglit oda adod a hajléktalannak..
És csodálkozol, hogy felkel a nap. Hogy megvirrad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!