Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mosoly elony vagy hatrany?

A mosoly elony vagy hatrany?

Figyelt kérdés

Eszre se szoktam venni ha mosolygok, de anya gyakran mondja hogy az ismerosei mondjak, milyen mosolygos vagyok, meg volt mar hogy egy fiu azzal kuldte udvozletet, hogy szep a mosolyom. Es egy masik srac ugy kivant boldog szulinapot, hogy remeli ugyanolyan ragyogo marad. De sztem az is lehet hogy butanak tunok tole es ezt nem szeretnem. Kivancsi lennek a velemenyetekre.

16/l

2015. febr. 26. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tűnsz tőle butának, tapasztalod a környezeted visszajelzései alapján is, hogy pozitív értékként tekintenek rá az ismerőseid.
2015. febr. 26. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Önmagában a mosolytól nem tűnsz butának. Szerintem egyértelműen előny, főleg, ha - mint esetedben - őszinte és nem tudatos. Mosolyogj bátran, úgyis olyan kevesen teszik!
2015. febr. 26. 19:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2015. febr. 26. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Általában előny, de nekem akadt már belőle hátrányom is sajnos.

Mert én pl akkor is mosolygok, ha zavarban vagyok.

Hogy érthető legyen, egy példa:

Mikor anno csináltam a jogsit és vezetésre jártam, előfordult, hogy valamit elcsesztem, és az oktatóm megdorgált (mindig korrekt volt, nem durvát kell elképzelni), és olyankor mindig mosolyogtam zavaromban, és ebből folyton azt hitte, nem veszem elég komolyan a dolgot. Más tanáromnál is előfordult, a mai napig előfordul ilyen.

De ettől eltekintve inkább jó dolog.

2015. febr. 26. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenképpen előny, persze olyan helyzetben, amikor kommunikálsz valakivel, és nem épp lehord valamiért.

Kell tudni mikor, miért kell.

Sokan gyengeségnek fogják fel, elég tévesen, így akarnak keménylegény/leánynak tűnni.

2015. febr. 26. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!