Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetnék ilyenkor? Hülye...

Mit tehetnék ilyenkor? Hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Én jobbkezes vagyok, de valamiért minden áron arra vágyom, hogy balkezes legyek. Fogalmam sincs, hogy miért de balkezes akarok lenni. Tudom, hogy a legtöbb balkezes viszont arra vágyik h jobbkezes legyen mert az a "normális". De próbáljam meg ügyesíteni a balkezemet vagy mi?? Vagy csak egyszerűen hülye vagyok????

2015. febr. 25. 09:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szerintem csak különleges akarsz lenni.

de ezt másban is megtalálhatod.

2015. febr. 25. 19:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is jobb kezes vagyok, és hülyeségnek tatom a teljes egészében való átszoktatást mert abból komoly bajok is lehetnek, ha rosszul csinálod. Én tervezem a balkezes rajzolást és írást, de én azt szeretném h mind a kettő egyforma legyen. De az egyforma képtelenség, szóval csak ritkán de próbálok rajzolni és írni mikor különleges akarok lenni, de am hülyeség az átszoktatás.
2015. febr. 25. 20:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Ui.: Egyébként még a 8-as vagyok és azzal sem értek egyet hogy a legtöbb balkezes arra vágyik hogy jobbkezes legyen..viszont az igaz hogy ezt tartják normálisnak de ha jobban belegondolsz akkor miért? Azért mert ebben a világban szinte minden úgy van kialakítva hogy jobb kézre álljon..Persze már figyelnek erre is..
2015. febr. 25. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!