Mit tehetnék ilyenkor? Hülye vagyok?
Figyelt kérdés
Én jobbkezes vagyok, de valamiért minden áron arra vágyom, hogy balkezes legyek. Fogalmam sincs, hogy miért de balkezes akarok lenni. Tudom, hogy a legtöbb balkezes viszont arra vágyik h jobbkezes legyen mert az a "normális". De próbáljam meg ügyesíteni a balkezemet vagy mi?? Vagy csak egyszerűen hülye vagyok????2015. febr. 25. 09:41
11/13 anonim válasza:
szerintem csak különleges akarsz lenni.
de ezt másban is megtalálhatod.
12/13 anonim válasza:
Én is jobb kezes vagyok, és hülyeségnek tatom a teljes egészében való átszoktatást mert abból komoly bajok is lehetnek, ha rosszul csinálod. Én tervezem a balkezes rajzolást és írást, de én azt szeretném h mind a kettő egyforma legyen. De az egyforma képtelenség, szóval csak ritkán de próbálok rajzolni és írni mikor különleges akarok lenni, de am hülyeség az átszoktatás.
13/13 anonim válasza:
Ui.: Egyébként még a 8-as vagyok és azzal sem értek egyet hogy a legtöbb balkezes arra vágyik hogy jobbkezes legyen..viszont az igaz hogy ezt tartják normálisnak de ha jobban belegondolsz akkor miért? Azért mert ebben a világban szinte minden úgy van kialakítva hogy jobb kézre álljon..Persze már figyelnek erre is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!