Mit gondolsz, ha valaki 25 évesen emiatt kezdi el a fogyást? Milyen nevelés?
Szerintem az még szánalmasabb, hogy több mint 4 ezer ember (feliratkozó) kíváncsi erre a buta debil gyerekre.
Hogy milyen nevelés ez? Semmilyen.
Ennek az embernek láthatóan nincsenek életcéljai, és nem túl magas intelligenciaszintre utal az, amilyen videókat feltölt youtube-ra. Nem hiába tiltotta le a kommentek írását.
Nekem inkább azzal van a gondom, hogy miért kell minden hülyeséget feltölteni youtube-ra. Ezt tökéletesen példázza eme "csodás" videó, bár az engem is meglep, hogy 4173-an kíváncsiak erre a marhaságra. Nem véletlenül mondják azt sokan, hogy a vlogolást azoknak találták ki, akik semennyire sem értenek a videózáshoz.
A videó készítője is színvonalon nagyon mélyen aluli, de az sem különb, aki feliratkozik erre.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Szíve joga azért fogyózni, amiért akar (és szüksége is lenne rá nagyon, mert kinézetre iszonyatosan túlsúlyos, az meg rendkívül megterheli a szívet), de nem értem, hogy ezt miért kell megosztani a világhálón. Amondó vagyok, hogy azok az emberek, akik feliratkoztak rá, is csak azért tették, hogy röhögjenek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!