Az normális, ha öregnek érzem magam mióta 20 éves lettem? Más is így van/volt ezzel?
Az, hogy idősebbnek érzed.magad, és érzed a korosztályok elszakadását, a következő generáció és közted levő, egyre növekvő rést, az normális.
De ettől nem vagy öreg. A szervezeted bőven képes gyorsabban regenerálódni, mint saját magától pusztulni. Ezért nem vagy öreg.
Ezzel én is így voltam (lányként). Pedig nem lehetne rám azt mondani, hogy tipikus mai divatp.csa vagyok, akiknél a fiatalság az egyetlen érték.
20. szülinapomon elég nagy ürességet éreztem, bár igaz, az előtte levő pár is megviselt kissé, de ez volt a legnagyobb sokk. :-) Aztán feldolgoztam. Mondok, ha már felnőtt, vagyis 20 vagyok, szeretnék valóban önállóbb lenni. Most jó. Kerestem munkát suli mellé, sulit is komolyabban veszem, és igyekszem tenni az életemért, hogy olyan legyen, amilyet szeretnék. Több-kevesebb sikerrel megy, de a lényeg az, hogy sok év után először érzem azt, hogy nem leszek depis a 21. szülinapomon, ami közeleg. 😃
Szerintem Te is ezzel fogsz majd megküzdeni. Az átmenettel a tiniből a felnőttbe, a felelőtlenből a magad iránt felelősbe. Ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!