Lányok! Mi a mai kor férfi ideálja?
Én azt tudom elmondani, hogy nekem mi az ideálom. Általánosítani felesleges, mert szerencsére nem vagyunk egyformák. :)
Nekem belsőre:
- intelligens
- jó humorú (de megfelelő pillanatban komoly, és nem "bunkó" humorú)
- vannak karriercéljai, törekvő (ez alatt nem azt kell érteni, hogy milliomos, csak ne legyen lusta, meg "minden mindegy"-típus)
- szeret engem és a családomat is
Külsőre (értelemszerűen ez jóval kevésbé fontos):
- vékony testalkatú, de a vékonyságon belül sportos (Nem kigyúrt, nem kockás hasú, hanem simán csak nem löttyedt. Nem kell kondiba járnia, fehérjeport ennie, meg hasonlók. Sőt...)
- Kicsit hosszabb, "csibészesebb", de ápolt haja van, amit olyan "szélfújta" módon hord. Az nagyon tetszik :)
Kb. ennyi. Tényleg komolyan mondom, a külső semmiképpen sem elsődleges, csak a kérdésre leírtam a zsánerem. Gondolom mindenkinek van, ami nem jelenti azt, hogy mással szóba sem állnék.
29/N
Ja, és ha mondjuk (a legkevésbé fontos) stílus is érdekel:
Nagyon szeretem a hanyag elegáns öltözködést: pl. farmer (nem fenék alatt lógó, alsógatyát mutató, nem is kilukasztgatott) és ing/egyszerű póló öltönyfelső szabású kabátkával. (Csak szabásra gondolok, nem arra, hogy tényleg öltönyben kell járni).
Szeretem egy magas, vékony férfin a hosszú, ballonkabátot, szövetből. Olyan Mulder-ügynökös stílusban. :)
De semmi baj az oda illő alkalmakkor hordott sportcipő, farmer és sportos pulóver kombóval sem.
Amit kifejezetten nem szeretek viszont: amikor, mint ahogy feljebb említettem, a földön lóg a gatya, kinn van az alsónadrág, szaggatott ruhák, emo-s meg hasonló irányzatokhoz tartozó kellékek. Nagyon nem szeretem a fültágítót, de az általam leírt "álomférfi" eleve nem is akarna olyasmit szerintem.
Nem szeretem az extrém frizurákat, amikbe bele van vágva valami minta, vagy fél oldalt kopasz, fél oldalt meg hosszú... De a simán rövidebb hajjal semmi bajom. Egyeseknek a kopaszság is tök jól áll.
Az arcszőrzet nem az esetem, de néha-néha a borosta aranyos. :)
29/N
Hát nekem olyan tényleg, mint amit leírtam elég részletesen, ez nem csak kitaláció. :)
Ha én "beleszeretek" egy sztárba, azok is mindig ilyen fizimiskájúak, nem pedig a "szupersztár"-típusok.
29/N
"Miért az a normális, ami te vagy? Aki edz, az is lehet normális."
Attól függ, mit jelent az edz. A fehérjezabáló, magukat tükörben nézegető, felfújt gyökerek marhára nem tartoznak a normális kategóriába. És a testük is csak egy fehérjével túlpumpált illúzió. Ha valaki táplálékkiegészítő nélkül, normális fehérjebevitel mellett képes izmos testet felépíteni, annak viszont gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!