A lábfetisiszták a láb melyik részét szeretik pontosan?
Figyelt kérdés
Vagy ez most tulajdonképpen mit is jelent?2015. febr. 20. 15:53
11/14 anonim válasza:
Jah, meg a boka, azt kihagytam. :D
12/14 anonim válasza:
Sziasztok!!en kb 15 eve a labak magy kedveloje vagyok!!igazabol nalam az osszhang szamit!!labujjak labfej talpiv szep ives formas legyen es apolt!!az egyik legnoiesebb testresz amugy a kecses labfej es talpiv!!csak kevesen ertekelik!!illetve az egyik legerzekenyebb testresz is!!nagy szakertoje vagyok a temanak imadom es teljesen normalisnak tartom csak kezelni kell tudni!!
13/14 anonim válasza:
Szia!!hat a lábimadat nalam a talpak labujjak labfej es sark reszre iranyul!!erdekes szenvedely de ha megtanulja az ember kezelni es iranyitani nagyon kellemes dolog!!en fokent a partner kenyeztetesere fektetem a hangsulyt a labain keresztul!!ez eleg sok modszer es technika is lehet!!kell hozza tapasztalat sztem akkor nagyon jo tud lenni lenni a holgynek is!!szivesen meselek rola ha erdekel 15 eve foglalkozom a temaval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!