A lábfetisiszták a láb melyik részét szeretik pontosan?
Figyelt kérdés
Vagy ez most tulajdonképpen mit is jelent?2015. febr. 20. 15:53
1/14 anonim válasza:
Nekem a boka és a vádli tetszik!
2/14 anonim válasza:
Imádom a körömgomba illatát, puhaságát, selymes érintését.
3/14 anonim válasza:
Én a lábfejet a bokával. Illetve a a talpnak azt a horpadós részét.
4/14 anonim válasza:
Pontosan mit szeretnél tudni? Lány vagy?
5/14 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok. És nagyon érdekelne a téma. Szóval bármit ezzel kapcsolatban.
2015. febr. 20. 20:14
6/14 anonim válasza:
Hát mindegyik választ furcsállom.. :D Mondjuk az is igaz hogy kinek mi.. Nekem az egész láb formája, leginkább a talp és a lábujjak látványa, érintése meg pláne hat. :D
7/14 anonim válasza:
Lábujjak, talp és a vádli ami leginkább izgat, de a láb minden egyes részét imádom.
8/14 anonim válasza:
Én a női lábak teljes részét szeretem (tehát boka, talp, lábujjak, sarok).
Van, akinek a puszta látványa élvezetes, megint másnak az, ha foglalkozhat vele (pl.: masszírozhatja, puszilgathatja). Megint más csoportnak, ha valami tevékenységet végeznek vele (pl.: küzdősport).
9/14 anonim válasza:
Lábujjak,boka,talp nylogatása ,csókolgatása lábujjak szopása,arc tapostatás...nagyon fincsi dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!