Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem magam ilyen...

Miért érzem magam ilyen h***én exem miatt?

Figyelt kérdés

Exemmel lassan már egy éve szakitottam (én), két hónapja van párkapcsolatom. Az új fiúval már kialakult bennem a szerelem, nagyon ragaszkodok hozzá, szeretem szivemből.

Exemmel ápolunk azóta egy baráti viszonyt, de olyan bután érzem magam hogy elmondom neki hogy új kapcsolatom van.

Pedig nem tudok már rég úgy tekinteni rá mint mikor együttvoltunk, de mégis : itt állok hogy elmondjam neki hogy nekem új kapcsolatom van, és félek hogy megszűnik a jó viszonyunk.

Végülis azt mondtuk ketten hogy barátilag megmaradunk, mégis én felőle mintha érezném hogy még mindig nem léptem be nála a baráti zónába, hanem annál több vagyok neki. Akkor Ő mondta hogy tiszteletben tartjuk egymás letét, és nyugodtan lehet (fura volt ez is) prákapcslatunk.

2015. febr. 19. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Hát ne mondj neki ilyet,mert jogosan haragudna rád.
2015. febr. 19. 22:12
 2/4 anonim válasza:

Ne mondd el neki inkabb a maganeletedet.

Szerelembol baratsag...sose ertettem!

Lehet azt gondolja h feltekennye akarod tenni.. es benne van a pakliban , h szeret meg teged. Inkabb ne beszelj neki a szerelmi ugyeidrol.

2015. febr. 19. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Én biztos elszólnám magam a helyedben, hogy a barátom így meg úgy. Aztán majd ő is elszólja magát, hogy a nejem így meg úgy. Mi lenne kiderülne, hogy neki már felesége is van.
2015. febr. 20. 02:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor ne beszélj neki erről. Előbb-utóbb úgyis megtudja, hogy van valakid, gondolom vannak közös ismerőseitek, ha más nem, akkor onnan.

Ha már szakítottatok, nincs abban semmi fura, hogy tiszteletben tartjátok egymást, az meg pláne nem, hogy mindkettőtöknek lehet új párkapcsolata.

Ha ő még benne van a múltban érzelmileg, akkor szerintem hagyjátok egymást egy időre. Nem azt mondom, hogy ne álljatok szóba egymással, de talán érdemesebb lenne minél lazábban tartani a kapcsolatot. Ha tényleg maradtak köztetek baráti érzelmek, akkor később úgyis kapcsolatban maradtok.

2015. febr. 20. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!