Sz.r hangú, cigánymániás, romológus libsi, alter "zenész"?
2015. febr. 19. 21:43
3/7 A kérdező kommentje:
Na takarodj...
2015. febr. 19. 21:59
4/7 anonim válasza:
Egyébként az első válasz a leghelyesebb. Ki az? Egy Zs kategóriás zenekar Zs kategóriás énekese. Magyarul egy senki...
2015. febr. 19. 22:09
5/7 anonim válasza:
Szar hangú? Ugyan már, szerintem ha fél méterrel előtted énekelne mondjuk az Azt hittem érdemest, lefogadom, hogy nem ezt állítanád. Iszonyatosan jó hangja van a Zolinak és tulajdonképpen a többi kijelentésedet pedig nem vágom, olyan szinten ordít róla a tudatlanság.
2015. okt. 3. 17:09
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező, ez engem is érdekelne :D Zoli és a 30y az életem értelme. Ő az az ember, akit annyira szeretek, hogy egyszerűen nem tudom kifejezni. Iszonyat sok koncertjükön voltam már és mindig azt hiszem, hogy á az előzőt nem tudják felülmúlni, de mindig tévedek. Zoli hanga, a beszédstílusa, az intelligenciája, a mindene egyszerűen ahh. Zseniális(ak)
2016. jan. 31. 16:53
7/7 anonim válasza:
Alapjában véve, igen. Talán én és éppen ezért szeretem őt, a zenéjét stb. Totál azonosulni tudok vele.)
A fura az az egészben hogy amikor először hallottam a Pécsi tánctanár c. dalukat, ejj... ugyanis minden stimmel. A suli, a nefkó, a golf,a minden rendben, munka után a tánctanárt is levette, és monogán voltam annak ellenére hogy borultak rám a tini csajok. Hát nem sokkal voltam idősebb pasi náluk mint a diákjaim :-D) Ezen kívül ugyanúgy játszom, s főként alternatív dalokat gitáron tini korom óta mint a Zoli.) A romológia kicsit furcsa hogy bevállalta, de most mára már értem őt a művészet iránt. Jézusom, hiszen én roma táncot tanultam néhány éves koromtól és imádtam majd úgy tértem át másra is. Egyébként pedig mindezt úgy hogy nem vagyok roma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!