Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, mit gondolnátok egy...

Fiúk, mit gondolnátok egy lányról, akit Bon Jovi-s pólóban láttok?

Figyelt kérdés
Tudom, a kérdésembe bele lehet kötni, mert nyilván attól is függ, kin van. De arra gondolok többek között, hogy manapság a divatáruházak is forgalmaznak bandás pólókat, de nem minden bandáét, és a Bon Jovi pont nem divatcikk. Egyáltalán tetszene nektek? Az ilyen bandás pólós lányok bejönnek nektek (ha alapból mondjuk tetszik nektek, vagy nem csúnya)? Vagy gáz, hogy a pólóján hordja valaki az ízlését? Ilyet is hallottam már, de olyat is, de olyat is, hogy vonzó. Milyen véleményen vagytok? Kérlek kort is írjatok. Köszönöm.
2015. febr. 18. 22:11
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*"de olyat is" csak 1x :)
2015. febr. 18. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Azt gondolnám, hogy szereti Bon Jovi-t vagy csak poénból van rajta. Maximum megkérdezném tényleg szereti-e. Én nem túlságosan, de most emiatt nem leszel unszimpatikus, ha erre gondolsz.

20F

2015. febr. 18. 22:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy milyen póló van rajta..
2015. febr. 18. 22:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Számomra kicsit vicces és gyerekes, ha valaki a kedvencát hirdeti a pólóján, mint valami sajátos önkifejezési eszköz.

A 90-es években volt divat az ilyen póló meg jelvény, stb.

De már maga Bon Jovi is elég retrónak számít. Bár még mindig jobb, mint pl. egy ABBA-s póló. :) )Bár szeretem Bon Jovit is és az Abba-t is.)

Ha pedig egy lány hord valami rockeres pólót, akkor egyből az ugrik be, hogy a fiúknak akar imponálni, hogy ő milyen menő csaj. Szerintem a zenei ízlés magánügy.

Ha egy lány igazán érett, akkor ezt tudja.

2015. febr. 18. 22:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Én örülök ha ilyet látok (lehet azért mert én is bandás cuccokban járok). Szerintem nem rossz dolog felvállalni az ízlésedet a ruhádon. Láttam már lányt Asking Alexandria, BMTH, esetleg A7X pólóban meg is lepődtem rendesen :D Elhiheted ezek a bandák zeneileg és ruhailag is durvábbak mint Bon Jovi

Alapból szívesen barátkozok ilyen lányokkal, örülök ha ilyet látok és nem plázacicát. Be is jön némelyik, de ahhoz hogy komolyabban is működjön a dolog, több kell mint egy póló :D

16/f

2015. febr. 18. 22:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem arra gondoltam, hogy a zenei ízlés szimpatikussá tesz-e, mert nyilván nem szereti mindenki, aki szembe jön. Olyasmire, hogy pl. nirvanás pólókra - észrevételem szerint - mindenki azt hiszi, hogy divat. Ha én meglátok egy Ramones-os pólót,azt gondolom, hogy a C&A-ban vette. Pedig lehet, hogy tényleg szereti. Meg az is érdekes téma, hogy ki tartja éretlennek, érdektelennek, stb. Ezeket a válaszokat köszönöm.

"A 90-es években volt divat az ilyen póló meg jelvény, stb. "

Ezzel nem értek egyet, szerintem ma is sokan hordják.

2015. febr. 18. 22:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Akármilyen banda, énekes, színész is legyen a pólón akkor is gyerekes. Nem véletlen, hogy csak tinik viselnek ilyet.

Én sem járok hamburgeres vagy pizzás pólóban, pedig szeretem.

Számomra akkor is vicces, hogy valaki bárkit is viseljen magán. Miért? mi a célja? Mi az üzenete?

2015. febr. 18. 22:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Muszáj, hogy legyen vele célja, vagy üzenete? Miért?
2015. febr. 18. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Meglepődnék, hogy még tudja, hogy mi az a Bon Jovi :D
2015. febr. 18. 22:52
 10/12 Oligocén válasza:
IMÁDNÁM :D LETÉPNÉM A PÓLÓjÁTT ÉS HAZAVINNÉM... aztán a pólót is xd De viccet félretéve, Bon Jovi kedvencek között van. Kövesse az a divatot, akinek nincs saját stílusa :P Fiú,17
2015. febr. 18. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!