Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az utcán/buszon miért bámulnak...

Az utcán/buszon miért bámulnak ennyire feltűnően, idegesítően az emberek?

Figyelt kérdés
Előre leszögezném, nem tutujgatást várok, hogy ,,biztos bejössz nekik, csinos vagy stb", mert nem szokásom azért kérdezgetni itt, hogy fényezzem magam. De! Felmerült bennem a kérdés, hogy lehet, hogy ennyire csúnya volnék, vagy kövérnek tűnök a szemükben, mert olyan furán, már már idegölően tudnak sasolni egyesek. Nem vagyok ápolatlan, hosszú barna hajam van, mindig tiszta ruhákban, mondhatjuk igyekszem csinosan öltözködni, 173 cm 61 kg vagyok. Tudom, hogy lehet, hogy kicsit üldözési mániám van, de már nagyon rossz sokszor.:( Úgy érzem, mintha a súlyom miatt lenne ez az egész, sokszor tehénnek képzelem magam. Kellemetlenül érzem magam. Emberek ti miért szoktátok a másikat általában nézni az utcán, buszon stb?
2015. febr. 18. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, de engem is bámulnak. Szerintem az emberek unatkoznak. Mondjuk fogytam egy csomót, lehet azért. :D

Én jól belenézek a szemükbe, egyből elkapják a tekintetüket. Érdekes.

2015. febr. 18. 22:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy nem egyedi eset vagyok, és persze, hogy nem baj, ha az emberek rá pillantanak a másikra, de azért egy kicsit idegesítőnek tartom, mikor belebámulnak úgy a képembe, hogy a frász tör:D:/ Én is tudok különbsége tenni, hogy mi az amivel nincs baj, és mi az ami már ingerel. Ha csak úgy rám rám néznek azzal baj nincs, csak ha úgy néznek, mint aki fehér embert nem látott.
2015. febr. 18. 22:27
 13/19 anonim ***** válasza:
61 kiló az semmi, ez miatt tuti nem bámulnak.
2015. febr. 18. 22:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Én pl. akkor nézem és nem feltűnően, ha nagyon szép, vagy különlegesen jó ruha van rajta, vagy igen ronda és igen előnytelen ruha van rajta.
2015. febr. 19. 09:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés az önbizalmam, de azt azert megsem hinnem, hogy elkepesztoen rusnya lennek. Nincs semmi olyan tudtommal az arcomon, rajtam, ami iszonyu ronda lenne. Pattanasom nincs, a borom relative egesz jo, a hajamat gyakran mosom, 2 naponta, a ruhaim mindig tisztak, es igyekszem csinos lenni. Dietazom, edzem, szoval probalom a legjobbat kihozni magambol. Ez alapjan olyan esztveszto, ritka banyarem nem vagyok. Maximum annyi, hogy az egesz kinezetem , karakterem nem illik bele a ma idealizalt modellidealba. Nem vagyok 50 kg, sajnos, de szeretnek.
2015. febr. 19. 13:37
 16/19 A kérdező kommentje:
bocsi az írasmodom miatt, de tel.-rol írok
2015. febr. 19. 13:42
 17/19 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2015. febr. 20. 23:20
 18/19 A kérdező kommentje:
21 leszek...
2015. febr. 22. 13:32
 19/19 anonim ***** válasza:
53%
Sose bámulok embereket, de ha ideálisnak tűnő alkatodhoz és korodhoz esetleg szomorkásan kedves tekintet is társul, simán a fejükből kihulló bunkók táborát gazdagítanám én is körülötted.
2015. febr. 24. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!