Miért van az, hogy annyira rajongok Taylor Lautnerért, hogy az már fáj?
Figyelt kérdés
Nagyon szarul vagyok emiatt, hogy élőbe nen láthatom, és még két szót sem tudok váltani vele. :( 14/L2015. febr. 15. 10:50
2/4 anonim válasza:
Buta gyerek vagy még, majd kinövöd. Meg szerinted mit akarna amúgy egy 14 éves kislánytól? Ugyan már...
3/4 anonim válasza:
Én meg A.J.Cookért halok megfelé.Fogadjunk egyikőtök se ismeri.Nem az a Hollywoody színésznő,aki a híres ratyi fikmektől lett híres.
4/4 anonim válasza:
A.J. Cook odab*sz :3 :D Egyébként én meg Laura Prepon-ért és Taylor Momsen-ért. :D
Majd elmúlik a nagy megszállottság. :) Semmi sem tart örökké... Huh ne tudd meg én mennyi színésznőért és énekesnőért voltam oda aztán szép lassan elmúlt és jött más. :D Mindenkinek van egy olyan korszaka, hogy majd meg hal egy hírességért ne aggódj! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!