Például amikor indult a Slipknot, nyilatkozták, h ők testvérekként tekintenek egymásra, és ha egyikükkel vmi történik, akkor feloszlanak. Amikor meghalt Paul, mégis folytatták.
Állítólag amikor szünetelt a Knot, paul többször is találkozni akart velük, de lepattintották.
Rejtélyes okok miatt kirakták Joey-t, a Stone sour-ből meg Jim-et.
Donnie Steele-nek nem engedték, h színpadon basszerozzon, hátul játszott.
Aztán ez a bohóckodás is elég visszatetsző volt, ahogy titkolni próbálták, h ki az új dobos és bőgős, ahelyett h elárulták volna, ki az, vagy azt mondták volna, h nem mondják meg, mindig nyilatkoztak vmi hülyeséget,h csak hogy fenntartsák az érdeklődést. stb stb.
Ennek ellenére továbbra is hallgatok Slipknotot.
hát én ezekről annyit tudok, hogy paul halála után úgy is volt hogy feloszlanak, de tiszteletből folytatták, paulért, ő sem akarta volna hogy vége legyen a zenekarnak.
joeyt pedig viselkedési problémák miatt rakták ki...
az érdeklődés fenntartása pedig fontos! :D
am köszi az új infókat!
Régi kérdés de válaszolok:)
Joeyt egyébként nem azért rakták ki,hogy azt hitték drogozik?Viszont nem tette, Én igy tudok róla.Bocsánat ha nem jól tudom nem vagyok annyira a rajongójuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!