Mitől lesz valaki hirtelen emos?
Figyelt kérdés
egyik ismerősöm/barátom 1 éve még teljesen normális volt, az az átlagos csaj, aztán elkezdte szeretni a rockot (én is azt szeretem), aztán most már emos zenét szeret, és úgy is öltözik (szakdt ruha fekete köröm stb...)
Rákérdeztem nála hogy, mostanában eléggé megváltozott, mi van vele? erre mondta hogy Ja mostanában megváltoztam, de nem tudom mi történt velem.
2015. febr. 14. 13:23
1/3 A kérdező kommentje:
Eléggé aggódom érte, szívesen beszélném meg valakivel ezt privátban mert elég hosszú...
2015. febr. 14. 13:24
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy mégiscsak történt vele valami..
De ha gondolod én szivesen meghallgatlak és segítek. :)
3/3 anonim válasza:
Nem értem ebben mégis mi akkora tragédia. Az emo alapjáraton egy nagyon szép stílus (ha valaki jól értelmezi). Ismerősöd vagy barátod a csaj? Nem mindegy.. Ha baráti viszonyban vagytok leülhettek beszélgetni hátha valami komoly gondja van és szimplán nem volt megfelelő alkalma hogy elmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!