Szobatársam vajon vesz majd WC papírt, ha addig várok míg semennyi sem marad? Hogy lehet valaki ennyire nem előre látó?
Figyelt kérdés
Vagy majd amikor rájön a kényszer, akkor lemegy gyorsan a boltba, vagy mi?
Már 2x vettem egy 12 tekercseset, még szeptemberbe meg novemberbe azt hiszem, most már neki kellene, de persze annyira leszar mindent, hogy ő nem fog venni
Én takarítottam le a penészt az ablakról még 2 hónapja, én takarítottam le a sütőt, ő egyszer se természetesen, egy hányadék az egész lakás ahol vagyunk, tiszta zsír az egész konyhapult, már vagy 3x letöröltem mert néha elkapott az undor, de mindig próbálok kitartani, sosem sikerül úgy mint neki..ilyenkor mit lehet tenni?
Román a gyerek, külföldön tanulunk..Nem tudjuk átkéretni magunkat, ez nem ilyen hely, nagyon szűkösen bánunk a pénzzel
2015. febr. 13. 23:22
11/11 anonim válasza:
Mondjuk nem könnyű,ha rajtad élősködik.Ne pótold a papírt ės tedd el a tiszta cuccaidat,ne tudja használni.Nem vagy a bejárónője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!