Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is utáltok kezet fogni?

Ti is utáltok kezet fogni?

Figyelt kérdés

Férfi létemre én csak a legritkább esetbe szoktam ha már kezet nyujtanak esetleg vmi fontos alkalomnál.

Nem tartom magam hipohondernak ,de kitudja mikor mosta meg legutoljára ,hova nyulkált stb...

2015. febr. 7. 12:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt utálom, mikor fogok kezet valakivel, az illető pedig szinte csak odanyújtja összegörnyedve a kezét, és alig merek rászorítani, mert olyan, mintha elakarna törni.

Egyébként nincs bajom vele, de nem vagyok az a nagy kezdeményező.

2015. febr. 7. 12:21
 2/14 anonim ***** válasza:
66%

Én szeretek kezet fogni nő létemre. Valahogy olyan udvariasabb, mint egy sima köszönés.

Még sose gondoltam olyanra, hogy előtte hol járhatott a keze :) És nem is kaptam el semmit, szóval nem is kell ezen gondolkodni.

2015. febr. 7. 12:36
 3/14 anonim ***** válasza:

Azt nem szeretem csak, ha valakinek nagyon hideg a keze. Ha még mellé nyirkos is, az még rosszabb.

Hogy hová nyúlkált előtte, azt sosem tudom meg. Mint ahogy ezerféle dolgot megfogdoshatnak az emberek, azokról sem tudok semmit. Amint lehetőségem van rá, kezet mosok mindig. De beteg még nem lettem attól, hogy valakivel kezet fogtam.

2015. febr. 7. 12:39
 4/14 A kérdező kommentje:

Sajnos én már kaptam el valami borbetegség szeruséget kézfogástól,pedig állandoan mosom a kezem.

Az illeto tenyerérol már messzirol látszott ,hogy hámlik a bor,de annyira nyujtogatta hogyb elég bunkóság lett volna nem viszonozni .

Másnapra nekem is hámlott e tenyeremrol a bor ,egy héten át :(

Egyébként nem véletlen szerintem ,hogy sok kulturában eggyáltalán nincs kézfogás. Szerintem itt kozép és kelet eu-ban még a legnepszerubb mert én pl angliában se nagyon láttam ott is csak kszonnek...

2015. febr. 7. 12:53
 5/14 anonim ***** válasza:
Hámló bőrűvel én sem szívesen fognék kezet. Nem is kellett soha, szerencsére.
2015. febr. 7. 13:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Én szeretek kezet fogni, főleg mikor valaki normálisan teszi, mert a tisztelet egy jele. Azt utálom mikor nyújtom a kezem a másik meg csak "belepacsizik".

De érthető a dolog valahol, volt egy lakótársam, soha nem mosott kezet wc után, és egyszerűen zavart a tudat hogy így fogdos össze mindent.

2015. febr. 7. 14:07
 7/14 opened paradise ***** válasza:
Igen,mivel nagy kezem és hosszú ujjaim vannak,emiatt vagy körbeérem a kezét,vagy azt hiszik,hogy az órájukért nyúlok.
2015. febr. 7. 16:40
 8/14 anonim ***** válasza:
4: Olyannal nem kell kezet fogni, akinek láthatóan valami baja van.
2015. febr. 7. 17:10
 9/14 A kérdező kommentje:

Óra a jobb kézen?:)

Gondolom tudod kik hordják jobb kézen az órát....

2015. febr. 7. 19:43
 10/14 opened paradise ***** válasza:

Nem,ez nekem eddig kimaradt.

Felvilágosítasz?

2015. febr. 7. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!