Meleg vagyok mert nem szeretem a focit és nem vagyok annyira jártas az autókban?
Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 09:20
1/12 anonim válasza:
Nem, ahhoz férfikat kell dugni.
2/12 anonim válasza:
Dehogy. Aki ilyet mondott neked, az egy idióta.
3/12 anonim válasza:
Mióta függ a szexuális beállítottság a hobbiktól? Ez baromság.
4/12 anonim válasza:
vagy őt kell hogy pasik dugják. :D ha nem fantáziálsz srácokról, akkor nem vagy az. :D
5/12 anonim válasza:
Ezeknek semmi köze a melegséghez
6/12 anonim válasza:
ha szerelmes leszel férfiba,meleg vagy. ennyike.
7/12 anonim válasza:
Sok köze nincs a dolognak egymáshoz. Én is utálom a focit, inkább nézek vízilabdát élőben, sokkal izgalmasabb, pörgősebb számomra. Vagy az autók alap adatai sem mondanak nekem semmit, viszont az autósportok érdekelnek.
És autók helyett inkább a repülés, vasút, ilyesmi ami érdekel, mégsem vagyok meleg ettől.
8/12 anonim válasza:
A bu*i szó ma nem egyenlő a homoszexuálissal. Nem, kedves kérdező, ha nem szereted a focit, és nem értesz az autókhoz, és talán emiatt megkaptad párszor az előbb említett jelzőt, de semmilyen mértékben nem érzel vonzalmat a saját nemed iránt, akkor te nem vagy meleg.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Utálom a focit, és a kocsik se kötik le az érdeklődésemet. A legszebb BMW is csak egy darab vas, ami elvisz A-ból B-be.e közel 50 csajjal, meg két házassággal nemigen vagyok mondható melegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!