Egyik barátnőmnek nemrég lett kapcsolata,de a barátja szinte csak csicskáztatja.Megbeszéltük,hogy átmegyek hozzájuk filmezni,átmentem és csak a barátja volt otthon (albérlet) és mondta,hogy még csak ő van itthon,nemsokára megérkeznek a többiek is.(Még 2 csoporttársunk) a szennyes szanaszét hevert a földön,az edények nem voltak elmosva,a szemét nem volt levéve.Mondom neki,hogy "de szép rend van" erre a válasz volt,hogy "a szívem nemsokára hazaér,majd ő rendet tesz." kérdeztem tőle,hogy miért nem csinálja meg ő,erre azt mondta,hogy ő nincs ehhez hozzászokva és ő nem szokott csinálni semmit sem.Ezután megjött barátnőm és gyorsan rendet tett és nevetve mondta nekem,hogy " a kincsem nem szokott csinálni semmit sem,barátnő és bejárónő is vagyok egyben haha".A barátja meg ezután mondta,hogy a "szemetet is le lehet vinni,mert már teli a kuka..." Én ezt nem tűrném el a helyében,fejfájásra hivatkozva inkább hazajöttem.
Elég paraszt a pasi. De a barátnődnek igy jó, akkor nincs mit tenni..
2015. febr. 6. 23:38
2/6 anonim válasza:
Kezdek vègre megvilágosodni :D
2015. febr. 7. 00:16
3/6 anonim válasza:
Ha igaz barátja vagy óvatosan, lassan nyisd fel a szemét, hogy ez egy lusta tapló, akinél bármikor jobbat találhat. De ne konkrétan mondd így meg neki, mert akk csak azt mondja magában, h "jaj ez az xy próbálja teletömni a fejem", meg a végén azt hiszi, h féltékeny vagy (akkor is ha nincs okod rá, h szeresd azt a taplót).
Mondd neki, hogy egyszer ne csinálja meg azt, amit a srác mond, akkor se ha az üvölt vele! Majd akkor meglátja, hogy milyen valójában.
Ha nincs más dolog, próbáld rávenni a lányt, h változtassa meg a csávót!
Remélem segíthettem!
2015. febr. 7. 10:08
4/6 A kérdező kommentje:
#2 Mit értesz ez alatt?
#3 Igazából már mondtam ezt a barátnőmnek és annyi volt a reakciója,hogy a barátjának kiskorában semmit sem kellett csinálnia és elvárja,hogy ezt megtegyék neki és ő ezt nagyon szívesen meg is teszi... :/
2015. febr. 7. 23:28
5/6 anonim válasza:
biztos nagyon oda van a pasiért. ha neki így jó akkor hagyd. mondjuk a szemétkivivős rész tényleg eléggé durva.
2015. febr. 13. 17:08
6/6 Jack Alvin válasza:
Annak a pasasnak megkéne szoknia hogy nem lesznek mindig körülötte! Az ilyen ember egyáltalán hogy tud megélni hogyha nincs is "csicskája"!?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!