Hogy tudnak az emberek a mai világban bízni egymásba, avilágba, a helyzetekbe, és milyen mértékig?
Ha csak egy egész kicsit is,pl a postàsba hogy hozni fogja a vàrt pénzt,vagy a kapcsolatokba,hogy tudsz bizalmat fektetni egy emberbe,aki idôvel megbànt,cserben hagy,megalàz..hogy tudtok bìzni,hogy nem féltek ,hogy lehet lazàn venni azt ami a legfontosabb...hogy tudsz ràbizni bàrmit is valskire hogy ne éljen vissza veled,az érzéseiddel,vagy egy munkaviszonyban...ne szépìtsük mindenki visszaél mindennel azt a vilàgot eljük,a rombolàs,az önzés,a kàrokozàs,az önös érdekek...pedig a bizalom az egyedüli épìtô ..kérlek segitsetek,mert nem tudok màr bìzni,sehol,senkiben,semmiben,ez pedig elenegdhetetlen feltétel a sikerhez...nem értem miért él vissza vele mindenhol mindenki..több csalódàst màr nem tudok viselni...
Kérlek ne mondjàtok hogyne bizz senkiben..mert enélkül nem lehet élni,életet épìteni...
Hogy csinàljam?
Köszi,hogy ìrtàl akkor te szerencsés vagy...:(
A csalàdomban bizom velük semmibaj sôt,értük az életemet,de màsba,,korombeliekbe nem ...ha bizonyìt is valaki,max addig tart amig nem ver àt,nem lép le...miest fontosabb neki valami nàlam màr nem létezem,és ez minden területen az életemben ìgy van..tudom sokan vannak ìgy,azért is mondtam,hogy szerencsés vagy...pont ezaz tul önzetlen vagyunk és ezt szoktàk kihasznàlni...aljasul...pedig nem ejtettek a fejemre..lehet bennem van a rossz emlékek,de nem hiszem,hogy eleve úgy àllok hozzà...màr ott tartok,hogy màr nem érdekel semmi,és senki annyian megtették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!