https://www.youtube.com/watch?v=NBccvzsrP64
Ennél kimerítőbb és komolyabb választ ne várj,kivéve ha közöttük élnél.Egy hónapja láttam ezt a dokufilmet,el lehet gondolkozni.
Elolvastad az általad belinkel cikket? Figyelmesen? Megértetted?
"A gazdag roma kifejezés sajtóhibának, rossz viccnek tűnik. A Romániában kétmillióra, a lakosság 10 százalékára becsült romák többsége ugyanis szegénységben, rossz körülmények között él, közösségeik a városszéli nyomornegyedekbe szorulnak, vagy hullámpapír tákolmányokban laknak kívül a városokon."
"Európa többi részén, gyári fémhulladékot, ezüstöt, rezet, alumíniumot, acélt és más értékes anyagot gyűjtögettek, időnként illegálisan. A nyersanyagpiacon ügyeskedve a buzescui romák közül néhány tetemes haszonra tett szert."
.
Ha mindezek után azt hiszed, hogy minden romániai roma gazdag, téged minősít (negatívan).
.
Ezzel az erővel feltehetem a kérdést: mennyit kell dolgoznia tiszteséggel egy vízvezeték-szerelőnek, hogy pár év alatt milliárdos legyen? Ha bármelyik megteheti, miért olyan hülyék, hogy mégsem teszik?
piti bűnözők máshol is vannak, nem csak a románoknál.
azoknak amíg nem kerülnek börtönbe jobban megy az átlagnál.
de a többi roma, az szegény, nemis szegény hanem mélyszegénységban él.
főleg romániában.
ha még nem voltál román nyomornegyedben, vagy szlovák nyomornegyedben, akkor ne írj hülyeséget.
akik ezen a képeken vannak a románia műkincsalvilág jeles példányai és azok hozzátartozói.
de ez 0,001%a vagy még annyi se a romániai cigányoknak
Értem.
Tehát sajnos nem értelmesen tettem fel a kérdést.
Ez a baj a Magyar emberrel!
Sok ilyet olvasok itt a GYK-n,hogy sokak feltesznek értelmes kérdést,de a válaszadók miért ne direkt nem a megfelelő választ írják.
Feltettem a kérdésem,de sajnos voltam olyan tudatlan,hogy nem egészítetem ki,hogy nem az egész Romániai cigányokra értettem a kérdésem. Persze én miből is gondolhattam volna,hogy Romániában nincsenek mély szegénységben élő cigányok? :)
Ha azt a kérdést tettem volna fel (de nem tettem) hogy miért olyan csórók a Romániai cigányok,akkor 100%-an meg vagyok róla győződve,hogy ezt a választ kaptam volna: Nem minden Román cigány szegény csak az X%-a és csak azok,akik nem akarnak dolgozni a megélhetésükért.
Csak tudnám,hogy az ember miért így van beállítva,hogy sok dologban az ellenekőjét állítja, Pl. a kérdésem.
Vagy Szegény politikusok miért bántják őket. Válasz: Mert mocskos állat mindd!
Következő kérdés: A politikusok szar emberek: Válasz. Magadból indulsz ki? A politikusok is emberek és vannak közöttük jó emberek,ne általánosíts.
Ezt az embert tulajdonságot nem értem.
Feltettem egy kérdést és kaptam is rá válaszokat.
A Romániai cigányok miből gazdagodtak meg?
A válasz. Leírtuk a gondolatainkat,olvasd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!