Mondanátok véleményt rólam?
lány vagyok és 15 éves
A kedvencem filmek közül a horror, már kiskorom óta, de úgy igazából mindent megnézek, ha nagyon muszáj a romantikus filmeket is, de azt inkább kihagyom. Bírom a véres dolgokat, hideg vérrel végignézem, ahogy a filmekben megölnek valakit, meg hasonlók. (Emiatt vannak, akik félnek tőlem és azt gondolják pszichopata vagyok.) Nem hordok szoknyát, csak ha nagyon muszáj, nem sminkelem magam, nem járok bulizni, de nem is érdekel igazából, hogy én ott ugráljak a sok részeg paraszt között. Igazából kicsit fiús vagyok, tudok valamennyire focizni és az is látszik rajtam, hogy évekig magyar rapet hallgattam, mostanában meg inkább rockot meg metált. Okos, vicces vagyok, de nem bírok ki 5 percet anélkül, hogy beszólnék valakinek, persze legtöbbször csak viccből. Agresszív vagyok, könnyen ideges leszek és képes lennék megverni bárkit, aki hozzám szól. Megbízható vagyok, kegyetlenül őszinte és azt mondják, ha épp nem vagyok olyan kedvemben, hogy mindenkit lemészárolok, akkor bárkit fel tudok vidítani. Szeretnék majd pierceinget (ínyféket és kulcscsont alá) és tetoválást (sokat jól látható helyekre). Nem gondolok a következményekre, sokszor még utólag sem. Nagyon beteg humorom van és egy csöppet perverz is vagyok :D
Igazából fiúk véleményére lennék nagyon kíváncsi, de írhat bárki. Mit gondoltok? Összejönnétek egy ilyen lánnyal, vagy törődjek bele, hogy egyedül maradok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!