Más is imádja kocsival lefröcskölni a járókelőket?
Figyelt kérdés
Én imádom, van egy terepjáróm, direkt belemegyek a legnagyobb tócsákba, az utcán lévők pedig akkor kapnak hogy a fejük is elázik.2015. jan. 31. 13:04
31/43 anonim válasza:
Azért az nagyon vicces, hogy egy hülyegyerek kiír egy provokáló kérdést, ami valószínű, hogy kamu, de ez nem is lényeg, sokan meg egyből ugranak rá, ő meg csak röhög...
Valaha megtanuljuk, hogy az ilyenek ellen a legnagyobb fegyver, ha le sem szarjuk? Mert neten sok mindent nem lehet tenni max. etetni, de hát...
32/43 A kérdező kommentje:
nem kamu, miért hihetetlen hogy valaki szereti ezt csinálni.
2015. jan. 31. 17:08
33/43 anonim válasza:
És mi van, ha téged fröcskölnek? Az már nem tetszik mi?
34/43 A kérdező kommentje:
engem nem szoktak fröcskölni van annyi eszem hogy nem ott megyek ahol víz van az úton..
2015. jan. 31. 17:38
35/43 opened paradise válasza:
Pfu,de izomszag van,itt fight lesz :D
36/43 anonim válasza:
"van annyi eszem hogy nem ott megyek ahol víz van az úton.."
Ezt városban, szűk járdán hogy kivitelezed? Felmászol a házra és a tetőkön ugrálsz hazáig?
37/43 A kérdező kommentje:
párhuzamos utcán megyek.
2015. febr. 1. 12:39
38/43 anonim válasza:
És a párhuzamos utcán nincsenek tócsák? Nekem ne akard beadni, hogy rohadt nagy kitérőkkel mész haza. Láttál már egyáltalán várost?
39/43 anonim válasza:
Biztos ő Pókember aki a háztetőkön jár haza. :D
40/43 anonim válasza:
Az ilyen provokatív topikok pörögnek a legjobban. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!