Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is imádja kocsival lefröcs...

Más is imádja kocsival lefröcskölni a járókelőket?

Figyelt kérdés
Én imádom, van egy terepjáróm, direkt belemegyek a legnagyobb tócsákba, az utcán lévők pedig akkor kapnak hogy a fejük is elázik.
2015. jan. 31. 13:04
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
84%
Undorító szokás, szánalmas ha az a legnagyobb örömöd, hogy másnak kárt okozol. Te mit szólnál hozzá, ha egész nap abban a saras, vizes ruhában kellene dolgoznod, vagy lenned, amiben elindultál otthonról?
2015. jan. 31. 13:22
 12/43 anonim ***** válasza:
95%
Rájuk húzni a pótot. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Apafej egy kamion nem tud olyan gyorsan elmenni a helyszínről, hogy én ne tudjak dobni egy visszahívóst a haveroknak szóval felénk csak óvatosan ezzel. :D
2015. jan. 31. 13:23
 13/43 anonim ***** válasza:
79%
Én egyszerű G astrával járok vagy egy kisteherautóval ha dolgozok és azzal lehet ám fröcskölni, de azt nem szeretem ha más autósok fröcskölnek engem össze, bár én erre vigyázok hogy ne fröcsköljek le másokat, mifelénk van egy kanyargós rész mellette egy fallal és ott mindig hatalmas tócsák szoktak lenni és a falat sikerült már úgy befröcskölnöm hogy az átment rajta és az magasságba van legalább 2 méter :D
2015. jan. 31. 13:23
 14/43 anonim ***** válasza:
95%
Én nem imádom, szerintem ez a 30 alatti IQ-val rendelkezők öröme.
2015. jan. 31. 13:24
 15/43 A kérdező kommentje:
meg is érdemlitek hogy jól lefröcsköljenek titeket...
2015. jan. 31. 13:25
 16/43 anonim ***** válasza:
98%

Kiscsávó!

Egyszer engem is lefröcskölt egy ilyen díszmajom.

Tudod mi történt utána.

A rendszámot felírtam, hátha.

Délután mit az Isten, a kocsit a belvárosban láttam egy parkolóban.

Kutyaszarral az összes kilincset bekentem és megvártam míg jön a tulaj.

jött is sietve, belenyúlt ahogy kell, ott álltam pár méterre, a röhögőgörcs el is kapott.

De figyelj, mert IQ betyár volt.

Azt hitte a többi kilincs nem olyan, és az anyós oldali ajtón is megpróbálta kinyitni.

Hát ott is szar volt.

Így járt!

De te is így fogsz ha valaki észrevesz majd!

2015. jan. 31. 13:34
 17/43 anonim ***** válasza:
81%
Kedves kérdező, a jó édes anyádat!
2015. jan. 31. 13:38
 18/43 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy jó kis trollkérdés, szombat délutánra, anyu gondolom most csuklik szépen!
2015. jan. 31. 13:39
 19/43 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező ne is foglalkozz az itt irkáló majmokkal meg a sok büdös prolival akiknek még autóra se telik vagy elvitte tőlük a bank a CHF törlesztős Suzukit és ezért utálják az autóstársadalmat. Fröcsköljük telibe a parasztokat! Én veled vagyok!
2015. jan. 31. 13:42
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Azért megnézném hogy az itt írogató embereknek, kinek van kocsija, és ki jár tömegközlekedéssel.
2015. jan. 31. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!