Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha az iskolában piszkálnak mi...

Ha az iskolában piszkálnak mi a legrosszabb és a legjobb amit tehetek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 18:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De akkor végül is mit tegyek ellene? Már félek holnap bemenni :/
2015. jan. 26. 19:28
 12/18 anonim válasza:
Én elmonndom hogyan szabadultam meg a piszkálóimtól. Tudom milyen érzés. Én a sajátos kis fordított psziholögiás módszeremmel állítottam le őket. Ahányszor beszóltak mosolyogtam, szabályosan úgy tettem mintha örülnék neki hogy cseszegetnek. Ahányszor beszólt valaki a szemébe néztem és vigyorogtam mint egy hülye. Nézz a szemükbe és ne azt csináld hogy úgy teszel mintha le se tojnád őket hanem egy sanda vigyort vess oda nekik mintha megköszönnél valamit. Annyiszor csináltam ezt a trükköt hogy mire észbe kaptam rég tökre nem is érdekelt hogy beszölogatnak és annyira elegük lett abból hogy semmibe veszem őket hogy az már röhejesen vicces. Sok szerencsét remélem segítettem!! :)
2015. jan. 26. 19:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha látszódni fog rajtad, hogy tényleg egyáltalán nem érdekel az amit mondanak neked, akkor nagy eséllyel mást keresnek.
2015. jan. 26. 19:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Én meg egy ilyen "Úristen de hülye vagy mosolyt vágok" :D
2015. jan. 26. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Mint ahogyan egy bolondra néznek aki félmeztelenül rockoperát énekel.
2015. jan. 26. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:
A legrosszabb amit tehetsz hogy ha piszkálnak bemosol nekik egyet vagy jól megfenyegeted öket. A legjobb pedig, hogy ha piszkálnak kib.@szott hangosan röhögni kezdesz és megkérdezed tölük tényleg csak arra képesek minden áldott nap hogy tégrd piszkálnak. Kulturáltan elmondod hogy ezt baromi szánalmasnak tartod, mosolyogva beintesz és hátatfordítasz nekik. Ezek után pedig nagy ívben lesz@rod amit mondanak. Kitartást nincs sok már hátra és tudd, erős értékes ember vagy aki nincs ret@rdált szinteb mint azok a kis idióták:)
2015. jan. 26. 22:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Legrosszabb amit tehetsz, hogy szólsz az igazgatónak meg osztályfőnöknek...

Én mondjuk mikor egyszer mondják,hogy "sz.r vagyok" akkor aztmondom. oké. és?

Ameddig gyenge vagy addig baszogatni fognak.

2015. jan. 27. 12:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Iskola váltásról gondolkodtál már?
2015. márc. 31. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!