Miért van, hogy a férfiak a kifejezetten szép lányokra is azt reagálják itt gyakorin, hogy elmegy, tucatszép, stb?
Az ide feltöltött képeken a csajok többségéről vagy az süt, hogy egy ostoba ribi, vagy divatmajom, vagy kövér.
Egyébként az én álomnőm így néz ki:
"Nem, csak arra, hogy átlagon alatti férfi ne kritizáljon már másokat. :D"
Erről meg az a véleményem, hogy az egyetlen jó dolog a liberalizmusban a szólásszabadság, milyen jogon döntöd te el, hogy ki kit kritizálhat, kinek képzeled te magad?! És mielőtt belém kötnél, nem vagyok átlag alatti. :-P
Nem voltam semennyivel sem, mert nő vagyok és a pasikat szeretem, de a nyafka hercegnőket utálom, akik feltöltik magukat az internetre, várják az egó hízlalást, aztán ha nem azt kapják, akkor megy a hiszti, mert a pasik oooolyan diiiisznóóóók.
Attól, hogy bedobtok egy ilyen ostoba "persze, mert nektek nem jut nő" kommentet, attól még ugyan olyan kövér, önbizalomhiányos, butuska tyúkok maradtok.
"Kiváncsi lennék mindőtökre, meg arra is, hogy az utóbbi 3 évben hány nővel voltatok. :D"
Ó nálad a férfi mértéke az, hogy hány nővel volt? Húú bizonyára értékes nő lehetsz, véletlenül sem tucatliba.
Egyébként egyetlen nővel voltam, de ő értékes ember volt. Én meg arra lennék kíváncsi, hogy mit raktál le eddig az életben aranyom, és miért küzdöttél meg... Szerintem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!