Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy ne mások...

Mit tegyek, hogy ne mások dolgával foglalkozzak?

Figyelt kérdés

folyton másokéhoz hasonlítgatom az én életem,csendben irigykedek.ráadásul összeegyeztethetetlen dolgok szomorítanak el.

pl egy imserősöm,aki járja világot -de jó neki,én miért nem teszem?

aztán olyanok,akiknek már családjuk van - de jó nekik,nekem miért nincs még?

vagy,akik még tanulnak,buliznak-de jó nekik,én miért nem bulizok?

persze a miértekre van ésszerű magyarázat is

ti is vagytok így,hogy mindent akartok egyszerre,aztán semmi nem lesz belőle?

hogy lehet kizárni mások életét az enyémből,hogy ne folyton ezzel fogalalkozzak?

2015. jan. 25. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Foglalkozz a saját dolgoddal.
2015. jan. 25. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Bennem is van ilyen érzés, amikor látom a gazdag ismerőseimet, akik apuci pénzéből utazgatnak, vagy amikor látom, hogy a másik a szerelmével együtt lakik, eljegyzés, ilyesmi.

Azzal vigasztalom magam, hogy nemsokára végzek az egyetemmel, dolgozni fogok, összeköltözök a barátommal, és megvalósíthatom az álmaimat. Most egy kicsit össze kell szorítani a fogainkat, nekünk meg kell küzdeni a jólétért (bár így sem panaszkodhatok persze)

Tűzz ki te is magad elé kisebb elérhető célokat, meg nagyokat is, mondjuk hogy holnap elmegyek moziba egy barátommal, vagy főzök nekik valami vacsit és csapunk egy görbe estét- ezek átlendítenek a rosszabb időkön addig, amíg mondjuk össze nem gyűlik az a pénz, ami kell pl. egy külföldi nyaraláshoz. A barátom anyukája elkezdte a 200-asokat gyűjteni. Az volt a szabály, hogyha kap egy 200-ast, azt be kell tennie a bödönbe. Egyedül nevelte a 2 gyerekét, semmi fizetésből, és mégis a 200-asokból pár hónap alatt 90 ezer forintot összegyűjtött. Gyűjtött még tovább. Nyáron kifestették és felújították a lakást.

2015. jan. 25. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs más dolgod? Inkább fáj neked,hogy másnak miért sikerült jobban az élete, de ha megtettél mindent,akkor sajnos neked ez jutott, de ebben nem vagy egyedül,hidd el.
2015. jan. 25. 15:34
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi,hogy írtatok.

hármas,nem írtam hogy fáj az,hogy másnak jó,hanem,h fáj,hogy nekem nem jó

2015. jan. 25. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak éld a saját életed! Ha bulizni akarsz menni akkor mond a havernak, hogy figyi már, legközelebb jövök én is. Családod biztos van, szüleid, testvér, stb! Ha a saját, önálló családra gondolsz, akkor ha találsz egy normális lányt majd akivel ez egyszer megvalósul. Végezd el a sulit, menj melózni és Te si mehetsz utazgatni! Ne panaszkodj! Ha karsz valamit el kell érned. Senki nem fogja alád pakolni...
2015. jan. 26. 00:53
 6/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok,barátommal lakok és folyton dolgozunk.a 'buli' nekünk az,hogy leülünk a gép elé:( semmi értelme..
2015. jan. 26. 01:07
 7/7 anonim válasza:
Például akiket fent említettél biztos nem a gép előtt ülnek. Egyszer élsz, használd ki!
2015. jan. 26. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!