Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek Müller András...

Szerintetek Müller András (Adykaa) meleg?

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=HaSJ5k8oLb4 erről a fiúról lenne szó.

2015. jan. 24. 14:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Ő egy hetero lány, fiú bőrben.
2015. júl. 28. 23:15
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
xxxxxxxxxxdddddddddd
2015. júl. 29. 17:08
 13/20 anonim ***** válasza:
81%

Úgy tudom, transznemű, szóval ő hetero lánynak gondolja magát.

Ez nem is zavarna, de egy nagyképű bunkó.

2015. aug. 12. 01:55
 14/20 anonim válasza:
80%
Nyíltan felvállalta, hogy TRANSZNEMŰ. De csak nézzetek be az Ask-jére, oda rak ki képeket, meg már a bemutatkozásában úgy van benne, hogy ,,Andrea Müller TRANSGENDER"
2015. nov. 8. 21:36
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen már én is láttam az ask.fm oldalát. Nekem sem szimpatikus életemben nem láttam még olyan lányt/fiút aki ilyen gusztustalanul ennyit affektál.
2015. dec. 29. 15:34
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
Már bocsi de nem ismered szóval nem tudhatod hogy a valóságban milyen.Még az is lehet hogy nagyon jószívű és sok nehézségen ment keresztül.Jó persze lehet az ellentettje is de ezt ask fm-ről meg youtube videókról nem tudod megállapítani, így meg nem kéne véleményt alkotni.
2016. jan. 24. 17:12
 17/20 anonim ***** válasza:
37%

Azért az kemény, hogy azok a válaszok vannak leértékelve, miszerint meleg, és azok fel, amik szerint egy heteró lány.

Látszik azért, hogy Európa egyik legfogyatékosabb országa vagyunk.

2018. máj. 1. 22:27
 18/20 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem Magyarországon pont hogy konzervatívabb a közvélemény mint máshol Euróbán. Sok országban jártam már, ahol észrevettem hogy le se sz***ák az emberek ha két srác pl kézenfogva mászkált.

És azért azok válaszok vannak lepontozva amik azt írták hogy meleg, mert az téves ugyanis transzneműnek tartja magát nem melegnek.

És azt így konkrétan sehol senki nem írta hogy ő egy hetero lány, szóval ne forgasd ki senki szavát.

2018. máj. 1. 22:33
 19/20 anonim ***** válasza:

De, méghozzá te írtad.

A fogyatékosság még abban is megmutatkozik, hogy csupán amiatt rajongotok egy meleg gyerek miatt, mert az, aki. 0 teljesítmény, alkotás, semmi.

2018. máj. 1. 23:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha a #11re gondolsz azt nem én írtam, küldtem privátba egy screenshotot ha nem hinnéd.

De ő is azt írta hogy fiú bőrben érzi magát hetero lánynak, szóval az a válasz se teljesen azt írta hogy hetero lány de ez mindegy most.

És nem rajongok érte még csak a legkevésbé se, sőt kifejezetten irritál. Szóval nem tudom hol olvastad hogy én rajonganák érte.

És ugyanúgy azt tudom csak mondani hogy más országokban még jobban istenítenek valakit akkor is ha az illető semmit se tett az asztalra, csak attól híres hogy nyíltan meleg/leszbikus/biszex/transznemű stb.

2018. máj. 2. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!