Szerintetek Müller András (Adykaa) meleg?

Úgy tudom, transznemű, szóval ő hetero lánynak gondolja magát.
Ez nem is zavarna, de egy nagyképű bunkó.

Azért az kemény, hogy azok a válaszok vannak leértékelve, miszerint meleg, és azok fel, amik szerint egy heteró lány.
Látszik azért, hogy Európa egyik legfogyatékosabb országa vagyunk.

Szerintem Magyarországon pont hogy konzervatívabb a közvélemény mint máshol Euróbán. Sok országban jártam már, ahol észrevettem hogy le se sz***ák az emberek ha két srác pl kézenfogva mászkált.
És azért azok válaszok vannak lepontozva amik azt írták hogy meleg, mert az téves ugyanis transzneműnek tartja magát nem melegnek.
És azt így konkrétan sehol senki nem írta hogy ő egy hetero lány, szóval ne forgasd ki senki szavát.

De, méghozzá te írtad.
A fogyatékosság még abban is megmutatkozik, hogy csupán amiatt rajongotok egy meleg gyerek miatt, mert az, aki. 0 teljesítmény, alkotás, semmi.

Ha a #11re gondolsz azt nem én írtam, küldtem privátba egy screenshotot ha nem hinnéd.
De ő is azt írta hogy fiú bőrben érzi magát hetero lánynak, szóval az a válasz se teljesen azt írta hogy hetero lány de ez mindegy most.
És nem rajongok érte még csak a legkevésbé se, sőt kifejezetten irritál. Szóval nem tudom hol olvastad hogy én rajonganák érte.
És ugyanúgy azt tudom csak mondani hogy más országokban még jobban istenítenek valakit akkor is ha az illető semmit se tett az asztalra, csak attól híres hogy nyíltan meleg/leszbikus/biszex/transznemű stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!