Mennyit keresnek vajon a Müller drogériában?
Figyelt kérdés
Évek óta eladó vagyok, nagyon tetszik a müller, és azon gondolkozom jelentkezem oda. Viszont most van munkán, és rosszabbért nem szeretném lecserélni, vajon mennyi ott a nettó fizetése, egy eladó-pénztárosnak? Mennyit kell túlórázni, azt kifizetik e rendesen, stb, ezek a dolgok érdekelnének. Ha valaki tud választ köszönöm szépen előre is...! 26/L2014. jún. 23. 23:53
2/4 anonim válasza:
Maximum 90E-t fizetnek,túlórákkal,hétvégékkel.Gondold meg érmdemes-e váltani.
3/4 anonim válasza:
egy barátnőm van ott, a parfüméria részleg helyettes vezetője (nem tudom, hogy ez a pontos név, de valami ilyesmit csinál), és igazából hülyére van csicskáztatva :( van, hogy egymás után 4 alkalommal kell fél8-tól este fél9-ig dolgoznia.. a munkája: kasszázni, és a vásárlókat kérdezgetni, hogy segíthet-e, parfümöket beépíteni, árakat írni.. és nem éri el a fizetése a 85ezret sem.. szóval nem tudom, hogy van ez, de neki nem igazán álom-meló..
4/4 anonim válasza:
Nem tudom aktiv-e meg a post de:
106 brutto + 6000 jelenleti bonusz
Alkalmazotti kedvezmeny haztartasi cikkekre, 3 ho utan 6700 kajajegy. Ez 6 oras bejelentett munkara vonatkozik. Vasarnap percre pontos vasarnapi potlek. :) van hogy tobbet kell bent lenni 2-3 oraval de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!