Aki nem emo, olyantól kérdezem! Miért nem fogadjátok el az emokat? Mi bajotok van velük?
De ha ő kiakarja mutatni, akkor mi van? Nem a te dolgod. Ennyi erővel te se mutass semmit, dobd el a ruháidat, belőni a frizut is felesleges, mert a személyiséged, lelkivilágod tükrözi, azt meg minek.
Mert nagyjából az összes ilyen gyökérség rohadt szánalmas. Divatszar.
Persze van ami divatszar LETT...
Ez az emo meg... pfejh gondol egyet a gyerek aztán emo lesz, úgy néz ki, mint valami gyökér aztán pár hónap/év aztán vissza minden. wow... Micsoda életérzés, igaz mióta nem divat, azóta már keresve sem nagyon találni emokat... na ennyi.
Nekem nincs bajom velük, nem igazán érdekelnek. Ahogy előttem is írták, divatsz.. r.
Én is voltam tini, nekem is volt hülye korszakom, egy átmeneti nyavalygásnak tartom, mint amilyen mondjuk a kisfiúk Pókemberes mániája. Majd kinövik.
"Itt ami engem zavar, az ahogy kinéz egyik-másik.. szerintem ciki, én nem lennék egy emos barátja, barátnője."
Jaj de segg vagy. Aztán lehet, hogy a legjólelkűbb embert utasítod vissza.
"A másik fele meg szerintem tényleg az az igazi depis, öngyilkos leszek, vagdosom magamat emo.. na az ilyenek társaságára meg ki kíváncsi? Isten őrizzen hogy legyen ilyen ismerősöm!
De röviden tömören: szerintem ciki emosnak lenni."
Megint csak egy segg vagy. Ja, akkor meg már jelentsd ki azt is, hogy ciki rappernek vagy rockernek lenni.
Szia Vivi!
Tudom azt kérted hogy emok ne kommentáljanak és ezért bocsit kérek!
Ám mi van akkor hogyha csak divatból csináljuk.
Az emonak több alfaja van köztük a scene ami *divatemo*-t jelent szvl én ezt is egy alfajnak tartanám. Valaki ezt követi valaki az emot pl. én scene vok.
A scenék nem feltétlenül azért követik a stílust hogy ki tűnjenek a tömegből, egyszerűen csak tetszik nekik.Ha nekem tetszik valami ami nagyon feltűnő akkor leszarom a járókelők véleményét.v.v
Miért a szakadt ruhás, bakancsos, neon,pasztel hajú punkok nem tűnnek ki?o.o
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!