Miert jovok zavarba masok elott? Bővebben lent
Megint az előző vagyok. Ne arra gondolj, hogy mit gondolnak rólad mások, ne próbálj senkinek se megfelelni! Ne a reakciót figyeld amikor beszélsz valakivel. Ők sem azt figyelik, hogy te, hogy reagálsz le egy dolgot.
Pl.: Boltban. Bemész vásárolni, és akkor ugye a pultnál már azon rágódsz, hogy akkor most, hogy fizetsz mit mondasz, miképp cselekszel. A boltos meg csak pakolja az árút, húzza le, szinte elég bunkó (legtöbb esetben). Ő nem azt fogja figyelni, hogy te miket mondasz és hogyan, hanem csak arra koncentrál, hogy a munkáját elvégezze és lépjen hazafele. Tehát próbálj meg ne ezen stresszel-ni!
Állj lazán a dolgokhoz, ne szard le, ne félvállról vedd, csak állj hozzájuk lazábban. Ne másokkal törődj és legfőképp ne azzal, hogy mások mit gondolnak rólad!!! Csak légy saját magad, elfogadnak ilyennek, aki meg nem, az meg húzzon a bús....
Nincs mit, de nem sokat segítettem :/
Reménykedjünk, hogy kinövöd mit én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!