Hogyan változhatnék meg?
Mindig is olyan nő voltam, aki imádja, hogy körülzsongják, csodálják. Eddig csak flörtölgettem, csókolózgattam, meg eljátszadoztam a gondolatokkal. A 3-ból 2 barátomat megcsaltam. Az utolsó kapcsolatom 16 hónapig tartott, első igazi szerelmem volt, mégis megcsaltam csókkal, flörtölgettem másokkal, és fantáziálgattam más férfiakról. Pedig szinte mindent megadott nekem, csak sok volt a veszekedés. Szeretem, ha egy férfi küzd értem, ha látom, hogy kellek neki. A szakításom után viszont nagyon elfajultak a dolgok. Összevissza bulizok srácokkal, flörtölök velük, és eddig kettővel le is feküdtem. Senki iránt nem tudok érzelmeket táplálni, az egyik férfibarátom meg is szólt, hogy olyan vagyok, mint egy férfi. Keresem a szexet, a pasikat, a flörtöt. Tegnap be akartam venni a szexbe egy lányt, de a pasi azt mondta, hogy "nekem csak te kellesz, és csak az enyém vagy". Én rendesen meglepődtem, és furcsálltam, hogy nem tudtam rávenni egy férfit a hármasra. Aznap még ölelgetett, csókolgatott, babusgatott, reggel meg ágyba hozta a reggelit. Nekem meg erre nem volt szükségem, nekem csak a szex része kellett, és ugyanez volt a másik pasinál is. Úgy érzem, alapjáraton hűtlen vagyok, és férfias gondolkodású. Undorodom magamtól. Meg akarok változni, hűséges, tiszteletreméltó nő akarok lenni, nem egy r banc... :(
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Csak próbálj meg nem átjáróházként működni. Keress
valakit és ne feküdj le vele sokáig 1-2 hónapig.
Ismerd meg és csináljatok olyan dolgokat, amit még
azelőtt szerettél csinálni, mielőtt még succobus lettél.:D Igy talán majd tudsz érzéseket táplálni
iránta. Az sose baj ha CSAK flörtölsz, de jusson eszedbe:
a férfiak nem semmire sem becsülik a könnyen megkapható nőket, vagy félreértik a közeledési szándékod mint a reggelikészitő fazon akit mondtál :D
Amúgy nem olyan nehéz egy csak egy emberrel szexuális kapcsolatot létesiteni, csak akarnod kell...:D
Legyen nagyobb onbizalmad -akkor nem lesz szukseged a ferfiak csodalatara. Oltozzkodj csinosabban (de ne tul kihivon, hidd el a kevesebb tobb), tuzz ki apro celokat magad ele (5 kg fogyas, megtanulni spárgázni vagy elkezdeni tancolni) amely utan jo erzesed lesz, hogy "igen, ez sikerult". Ha onkenteskedsz peldaul estenkent azzal a tudattal fogsz lefekudni, hogy "segithettem az embereknek es mosolyt csalhattam az arcukra", probalj olyan ember lenni akire felnezhetsz, nem pedig olyannak aki a sajat buja oromei miatt tor ossze sziveket.
Gondolkozz mielott cselekszel -helyes dolog-e idegen ferfiakkal csokolozni, vajon, hogy ereznem en magam ha a parom csalna meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!