Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan változhatnék meg?

Hogyan változhatnék meg?

Figyelt kérdés

Mindig is olyan nő voltam, aki imádja, hogy körülzsongják, csodálják. Eddig csak flörtölgettem, csókolózgattam, meg eljátszadoztam a gondolatokkal. A 3-ból 2 barátomat megcsaltam. Az utolsó kapcsolatom 16 hónapig tartott, első igazi szerelmem volt, mégis megcsaltam csókkal, flörtölgettem másokkal, és fantáziálgattam más férfiakról. Pedig szinte mindent megadott nekem, csak sok volt a veszekedés. Szeretem, ha egy férfi küzd értem, ha látom, hogy kellek neki. A szakításom után viszont nagyon elfajultak a dolgok. Összevissza bulizok srácokkal, flörtölök velük, és eddig kettővel le is feküdtem. Senki iránt nem tudok érzelmeket táplálni, az egyik férfibarátom meg is szólt, hogy olyan vagyok, mint egy férfi. Keresem a szexet, a pasikat, a flörtöt. Tegnap be akartam venni a szexbe egy lányt, de a pasi azt mondta, hogy "nekem csak te kellesz, és csak az enyém vagy". Én rendesen meglepődtem, és furcsálltam, hogy nem tudtam rávenni egy férfit a hármasra. Aznap még ölelgetett, csókolgatott, babusgatott, reggel meg ágyba hozta a reggelit. Nekem meg erre nem volt szükségem, nekem csak a szex része kellett, és ugyanez volt a másik pasinál is. Úgy érzem, alapjáraton hűtlen vagyok, és férfias gondolkodású. Undorodom magamtól. Meg akarok változni, hűséges, tiszteletreméltó nő akarok lenni, nem egy r banc... :(

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2015. jan. 17. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
csiklo eltavolitas?
2015. jan. 17. 22:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Amennyire elkeseredett vagyok, és amennyire undorodom magamtól, még ezt is meggondolnám...
2015. jan. 17. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak próbálj meg nem átjáróházként működni. Keress

valakit és ne feküdj le vele sokáig 1-2 hónapig.

Ismerd meg és csináljatok olyan dolgokat, amit még

azelőtt szerettél csinálni, mielőtt még succobus lettél.:D Igy talán majd tudsz érzéseket táplálni

iránta. Az sose baj ha CSAK flörtölsz, de jusson eszedbe:

a férfiak nem semmire sem becsülik a könnyen megkapható nőket, vagy félreértik a közeledési szándékod mint a reggelikészitő fazon akit mondtál :D

Amúgy nem olyan nehéz egy csak egy emberrel szexuális kapcsolatot létesiteni, csak akarnod kell...:D

2015. jan. 17. 22:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! :) Az előző barátommal alapból úgy kezdődött a viszonyunk, hogy amikor először néztünk egymás szemébe, rögtön kellettünk egymásnak, de nem a szex részét néztem rögtön. 1 hónapig nem volt szex, csak beszélgetés, és szex után is jókat beszélgettünk, lelkiztünk, és összebújtunk utána mindig. Érzelmes voltam nagyon. Olyan érzésem van, hogy ezekkel a kis kalandokkal kompenzálni akarom a szakítás fájdalmát. Kiüresedtem érzelmileg, és csak ez maradt nekem. Azt se tudom felfogni úgy igazán, hogy őt miért csaltam meg... És hogy miért vagyok ilyen, mi hozta ezt ki belőlem. Tudom, hogy nem becsülik az ilyen nőket a pasik, de ha kapcsolatot akarnék, akkor nem is adnám magam könnyen. Úgy érzem, elvesztettem önmagam...
2015. jan. 17. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Legyen nagyobb onbizalmad -akkor nem lesz szukseged a ferfiak csodalatara. Oltozzkodj csinosabban (de ne tul kihivon, hidd el a kevesebb tobb), tuzz ki apro celokat magad ele (5 kg fogyas, megtanulni spárgázni vagy elkezdeni tancolni) amely utan jo erzesed lesz, hogy "igen, ez sikerult". Ha onkenteskedsz peldaul estenkent azzal a tudattal fogsz lefekudni, hogy "segithettem az embereknek es mosolyt csalhattam az arcukra", probalj olyan ember lenni akire felnezhetsz, nem pedig olyannak aki a sajat buja oromei miatt tor ossze sziveket.

Gondolkozz mielott cselekszel -helyes dolog-e idegen ferfiakkal csokolozni, vajon, hogy ereznem en magam ha a parom csalna meg?

2016. jan. 5. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!