Miért ilyen bunkók a dohányosok?
Én nem vagyok dohányos, de komolyan. Nem szívhatnak cigit a éttermekben, kocsmákban, szórakozóhelyeken, megállókban (Na onnan jogosan elküldheted!), munkahelyen, sok helyen még a saját erkélyükön sem. De a nyílt utcán? Ott már tényleg nem szólhatsz bele.
Ha a képedbe fújja egyenesen a füstöt jogos a felháborodás, de egyéb esetben téged fognak bunkónak nézni, aki a semmiért is pattog, megsúgom, nem teljesen alaptalanul. Amúgy halkan megjegyzem, hogy sokkal károsabb a kipufogógázt szagolgatni, mint a megállóban álló dohányos füstjét fél percig. Felesleges konfliktusokat generálsz magadnak ki ha én nem alapon, pedig csak 3 lépéssel kéne arrébb menned.
Nem a dohányosok bunkók. Néhány ember bunkó. Sokan közülük dohányoznak. Ők a cigit is bunkó módon fogják szívni. De ugyanúgy bunkó módon utaznak a vonaton, vagy bunkók bevásárlás közben is. Na most nyilván te is tudod, hogy a bunkónak mennyi értelme van szólni bármiért is.
Megvan? Na hát így.
Kedves #10!
Nem mondom, hogy szűz tüdejű vagyok, mert régen én is bagóztam, de csak az erkélyemen! Ha meg kötekedni akarsz, ne a Gyk-n tedd már!
Joga van dohányozni, ez igaz, amit írtak az előttem levők. De az is igaz, hogy egy nem-dohányzónak ugyanúgy joga van "tiszta" levegőt szívni. Én pesti vagyok, 2 buszmegálló között van "lehetőségük" dohányozni, még ezt is megértem, de itt örülök, ha odaférek a zebrához ey forgalmasabb helyen, nem hogy még válogassak, így bizony sokszor pont "direktbe" száll a füst. Meg amikor fúj a szél, richtig eltalálják, hogy szélirányból álljanak. És a passzív dohányzás, mint tudjuk, még krosabb, mint az aktív. Szóval az, hogy ő mit művel a testével, az az ő dolga, de hadd ne károsodjon az én egéészségem más miatt.
Joga van dohányozni, de attól még oda lehet figyelni a nem-dohányzó embertársainkra.
Már miért menne arrébb? Neki nincs joga a lámpánál várni??? Most komolyan???
Más nem ül egész nap otthon, hogy csak az erkélyen cigizzen.
Ennyi erővel téged is megkövezhettek volna, hiszen a felfele lakóknak szállt a füst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!