Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen bunkók a dohányosok?

Miért ilyen bunkók a dohányosok?

Figyelt kérdés
Ha megyek az utcán, megállok egy lámpánál, szinte mindig mellém vagy elém áll egy bagós ember. Ilyenkor megkérem szépen, hogy álljon arrébb, mert zavar a füst, ő meg elkezd velem ordibálni, hogy mit képzelek magamról, hogy leszólom ezért. A buszmegálló dettó, pedig ott még tiltva is van. Miért nem gondolnak arra, hogy mások egészségét nincs joguk tönkretenni?

2015. jan. 17. 17:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
17%
Egy dohányos spórol a levegővel,hiszen javarészt a füstöt szipkázza magába.Te ,aki nem dohányzol,jó nagyokat szippantasz a levegőből.Úgyhogy a kettő közül te vagy a pazarló nyommancs !!!!!
2015. jan. 17. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Én nem vagyok dohányos, de komolyan. Nem szívhatnak cigit a éttermekben, kocsmákban, szórakozóhelyeken, megállókban (Na onnan jogosan elküldheted!), munkahelyen, sok helyen még a saját erkélyükön sem. De a nyílt utcán? Ott már tényleg nem szólhatsz bele.

Ha a képedbe fújja egyenesen a füstöt jogos a felháborodás, de egyéb esetben téged fognak bunkónak nézni, aki a semmiért is pattog, megsúgom, nem teljesen alaptalanul. Amúgy halkan megjegyzem, hogy sokkal károsabb a kipufogógázt szagolgatni, mint a megállóban álló dohányos füstjét fél percig. Felesleges konfliktusokat generálsz magadnak ki ha én nem alapon, pedig csak 3 lépéssel kéne arrébb menned.

2015. jan. 17. 18:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem a dohányosok bunkók. Néhány ember bunkó. Sokan közülük dohányoznak. Ők a cigit is bunkó módon fogják szívni. De ugyanúgy bunkó módon utaznak a vonaton, vagy bunkók bevásárlás közben is. Na most nyilván te is tudod, hogy a bunkónak mennyi értelme van szólni bármiért is.

Megvan? Na hát így.

2015. jan. 17. 18:08
 14/19 A kérdező kommentje:

Kedves #10!

Nem mondom, hogy szűz tüdejű vagyok, mert régen én is bagóztam, de csak az erkélyemen! Ha meg kötekedni akarsz, ne a Gyk-n tedd már!

2015. jan. 17. 18:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötekedtem, hanem érveket hoztam fel. Abból átment valami? A dohányosok, akármennyire is azt szeretnéd itt elhinteni, nem alsóbbrendűek. Ha nem tilos helyen szívja, nem pattogtathatod, mint a kutyát, mert nem mindenkinek fog bejönni. Ez volt a lényeg, lecsupaszítottam neked, hogy ne akadj fenn a részleteken.
2015. jan. 17. 18:12
 16/19 anonim ***** válasza:
7%

Joga van dohányozni, ez igaz, amit írtak az előttem levők. De az is igaz, hogy egy nem-dohányzónak ugyanúgy joga van "tiszta" levegőt szívni. Én pesti vagyok, 2 buszmegálló között van "lehetőségük" dohányozni, még ezt is megértem, de itt örülök, ha odaférek a zebrához ey forgalmasabb helyen, nem hogy még válogassak, így bizony sokszor pont "direktbe" száll a füst. Meg amikor fúj a szél, richtig eltalálják, hogy szélirányból álljanak. És a passzív dohányzás, mint tudjuk, még krosabb, mint az aktív. Szóval az, hogy ő mit művel a testével, az az ő dolga, de hadd ne károsodjon az én egéészségem más miatt.

Joga van dohányozni, de attól még oda lehet figyelni a nem-dohányzó embertársainkra.

2015. jan. 17. 19:52
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
Igen, utolsó, és biztos vagyok benne, hogy a legtöbb ember igyekszik is, de mikor látod, hogy nem direkt csinálja, és pl a szél viszi arrébb, mibe kerül arrébb menni 3 lépést, el a szélirányból? Őszintén?
2015. jan. 17. 20:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Már miért menne arrébb? Neki nincs joga a lámpánál várni??? Most komolyan???

Más nem ül egész nap otthon, hogy csak az erkélyen cigizzen.

Ennyi erővel téged is megkövezhettek volna, hiszen a felfele lakóknak szállt a füst.

2015. jan. 18. 10:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt nem fogod megmagyarázni a dohányosoknak, mert ezek inkább nem ennének, de cigi legyen. Nem fogja megérteni, hogy attól mert ő mérgezi magát, ami az ő dolga és joga van hozzá (mert mindenki úgy hülye, ahogy akar lenni), attól még egy nemdohanyzó nem szeretné a füstöt szívni és rombolni vele az egészségét. Sajnos ehhez kellene egy alapintelligencia szint. Mondom ezt úgy, hogy én is dohányoztam valamikor, de mind9g elvonultam, hogy ne zavarjak vele másokat. Én a jelenlegi munkahelyemről kb. 6 év után a folyamatos cigifüst miatt fogok hamarosan felmondani, mert már nem bírom és nem is akarom elviselni tovább. Itt senkit nem érdekel, hogy irodában és zárt térben tilos dohányozni, mivel a főnök-tulaj engedi. Mikor még cigiztem, mindig kimentem.az udvarra, mert volt annyi igényem magamra és tisztelem annyira másokat, hogy ne a füstömbe üljenek utánam. Még akkor sem cigiztem benn, mikor megtehettem volna, de már leszoktam az egészségemért, de mások füstjét mégis minden nap szívnom kell. MERT BUNKÓK!
2022. aug. 16. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!